עבור לתוכן

הלך הצורב. האם כדאי לקנות צורב די וי די?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

היוזר ניים שלי לצערי די מסגיר את הידע שלי במחשבים :s05:, אבל בגלל זה אני פה. אשמח להשכיל ובהמשך לשנות את היוזר שלי בהתאם לידע  :silly:

הצורב הרגיל שלי התקלקל.

החלטתי על קניית צורב חדש. שאלתי היא כזו:

הבנתי שכיום יש בשוק צורבי דיוידי. מה היתרון שלהם על צורב רגיל? מה הם יכולים לעשות בעצם שצורב רגיל לא יכול לעשות?

אני יודע שזו שאלה די מפגרת כי לרובכם אולי זה נראה ברור מאליו, אבל עשיתי חיפוש (וראיתי שזה פורום מאד מקצועי) ולא מצאתי תשובה.

אני אשמח אם מישהו יוכל להקדיש לי 2 דקות מזמנו בתשובה, או לחילופין אם יש לכם לינק לאתר שיש בו הסברים לשאלות בסיסיות כאלו.

תודה רבה!

פורסם

קנה צורב די.וי.די . כל השאר פשוט יסתדר.

פורסם

הבנתי שכיום יש בשוק צורבי דיוידי. מה היתרון שלהם על צורב רגיל? מה הם יכולים לעשות בעצם שצורב רגיל לא יכול לעשות?

קודם כל, ברוך הבא. :hi:

התשובה פשוטה, הם יכולים לצרוב גם דיסקים רגילים וגם דיסקים של DVD.

לדיסקים של DVD יש נפח של 4.2GB או אם תקנה צורב דו שכבתי אז תוכל לצרוב 8.5GB לעומת 700MB בדיסק רגיל.

כך שגיבויים של מידע יעשו בקלות ועל דיסק אחד (כנראה).

מעבר לזה תמיד תהיה לך את האפשרות לגבות את סרטי הDVD שיש לך בבית למקרה שהם ישרטו וכו'.

פורסם

עם המחירים של היום (400 שקל לצורב DVD) אין סיבה לקנות צורב רגיל... (עולה אמנם חצי, אבל דיי מוגבל ביחס לנפחים של היום)

פורסם

תקנה צורב dvd ובמיוחד במחירים של היום

עם צורב dvdתוכל לצרוב כמויות גדולות בהרבה של מידע על דיסק אחד (dvd=4.7gb cd=700 mb)

תוכל למשל לצרוב סרטים באיכות גבוהה למשל super vcd דיסק אחד של dvd במקום לחלק את הסרט לבדרך כלל 2 או יותר דיסקים רגילים

פורסם

קודם כל, ברוך הבא.  :hi:

התשובה פשוטה, הם יכולים לצרוב גם דיסקים רגילים וגם דיסקים של DVD.

לדיסקים של DVD יש נפח של 4.2GB או אם תקנה צורב דו שכבתי אז תוכל לצרוב 8.5GB לעומת 700MB בדיסק רגיל.

כך שגיבויים של מידע יעשו בקלות ועל דיסק אחד (כנראה).

מעבר לזה תמיד תהיה לך את האפשרות לגבות את סרטי הDVD שיש לך בבית למקרה שהם ישרטו וכו'.

מדית DVD היא 4.7 ג'יגה ולא 4.2

פורסם

שניכם טועים

מדיה DVD רגילה היא

4,700,00,000 בתים, או 4589843.75 קילובייטים, או 4482.מגה בייטים, או 4.37 גיגה בייטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים