פורסם 2002 ביולי 223 שנים אולי מישהו יסביר לי איך הפוכים את המודם שלי למצב PRO?ומה בדיוק זה ייתן לי?(אני יודע שזה יכול לתת חיבור קבוע לרשת בלי חיוג כל פעם)תודה מראש.(וגם אז זה כדאי)
פורסם 2002 ביולי 223 שנים היתרון העיקרי זה שהמודם מתחבר ולא אתה, וגם יש firewall חומרה.גם זה טוב לרשתות ככה שכולם מחוברים למודם ולכן גם לאינטרנט.אין שום סיבה לא לעשות את זה, אני אישית עשיתי כבר ב 4 מקומות בלי בעיה.המדריך ב www.adsl.org.il
פורסם 2002 ביולי 223 שנים המדריך ב www.adsl.org.il האם קיים סיכון או חסרון בהפיכה ל- alcatel Pro? אגב, חיפשתי אך לא מצאתי את המדריך ב- adsl.org.il, היכן הוא ממוקם? תודה!
פורסם 2002 ביולי 223 שנים הוא בפורמים, צריך לחפש קצת ומוצאים, לא בעיה.וזאת עבודה של בדיוק 2 דקות להחזיר אותו חזרה, מניסיון.אין שום חסרון, ואין שום סיכון.
פורסם 2002 ביולי 223 שנים יש סיכון, כבר ניסיתי לעשות את זה פעם ונאלצתי לדבר עם נזק כדי שיחזירו לי את המודם לגירסה הישנה...
פורסם 2002 ביולי 223 שנים יש סיכון, כבר ניסיתי לעשות את זה פעם ונאלצתי לדבר עם נזק כדי שיחזירו לי את המודם לגירסה הישנה... ואני נאלצתי לקבל אחד אחר במקומו..
פורסם 2002 ביולי 323 שנים הבנתי שכאשר הופכים את המודם ל- PRO הוא יותר חשוף ומגלה פרטים לאנשים מבחוץ...זה נכון ?The Doorman
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.