עבור לתוכן

מה ההבדל בין שני הלוחות הללו?

Featured Replies

פורסם

חבר'ה יש לי התלבטות בקניית מחשב חדש במיוחד לגבי הלוחות.

יש שני לוחות של ג'יגבייט שאני מתלבט בניהם:

1. k8nf-9

2. k8nxp בלי sli

ההבדל בניהם ממה שאני יודע זה שהשני תומך ב- sata 2 והראשון לא, אבל חוץ מזה יש עוד משהו שאני צריך לדעת בהבדלים בניהם?

פורסם

אני רואה שיש הבדל ב SLI יותר מזה אני לא מבין

פורסם

זה לא רק SATA2...זה צ'יפסט אחר...

בK8NF-9...הציפסט זה nForce4 4x...שזה הצ'יפסט הזול והורידו בו תמיכה של הרבה דברים...(כמו שהזכירו פה..SATA 2...וDUAL BIOS וDUAL LAN...ועוד הרבה)....

בK8NXP...הצ'יפסט הוא nForce4 Ultra...שמין הסתם יותר חזק...ויש לו ביצועי OC יותר טובים...ותמיכה במה שהזכרתי למעלה...ובעוד קצת דברים...

אבל הK8NXP לא משתלם...אם אתה מחפש לוח טוב...אז תקח את הDFI LanParty UT nF4 Ultra-D...שעולה 1200~....(בDFI יש מתחים לזיכרונות מטורפים...והוא הלוח הכי טוב שיש לOC עם צ'יפסט nForce4...)

פורסם
  • מחבר

oc לא נראה לי שאני יעשה כי אני ממש לא מבין בזה.

פורסם

מה זה בדיוק DFI

SLI וULTRA

כאילו מה ההבדל בינהם?

פורסם

DFI - שם של חברה מהמזרח הרחוק שהלוחות החדשים שלה (nForce 3 250, nForce 4 Ultra, nForce 4 SLI)

מיועדים לאוברקלוקרים רציניים

nForce 4 Ultra צ'יפסט חדש של nVidia שתומך ב SATA II, PCI-Express וכו' את הרשימה המלאה אתה יכול לראות בפרטים של הלוחות

nForce 4 SLI צ'יפסט חדש של nVidia שהוא כמו ה Ultra רק שיש לו תמיכה ב-2 כרטיסי מסך (רק של nVidia) כשאחד ראשי ומשתמש בשני ככרטיס משני ונעזר בו, אבל זה לא משתלם כלכלית אלא אם כן אתה קונה בקנייה אחת 2 כרטיסי מסך 6800GT/Ultra

פורסם

ההבדלים בלוחות זה כמובן כמוש אמרו הבדלים בצ'יפ סט.

יש פה באתר הסבר מעולה להבדלים בין הצ'יפ סטים השונים.

ד"א זה לא רק SATA 2 יש גם את עניין הFSB, הX4 תומך רק עד 1600 בעוד האולטרא והSLI תומכים ב2000.

בכל מקרה כמו שאמרו הDFI יותר מומלץ, חברה מעולה, באנדל עשיר אפשרויות OC מעולות וגם אם אתה קונה את גרסת האולטרא יש לך אפשרות להפוך אותו לSLI ממש בקלות עם קירור בין שני נקודות קטנות בלוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים