עבור לתוכן

השיא של כל השיאים.

Featured Replies

פורסם

לא יודע אם להוציא את ההורים להורג זה רעיון טוב, אבל דבר אחד בטוח,

הם לא צריכים לגדל עוד ילדים

איך עושים את זה, זה כבר בעיה גדולה יותר (מעקרים אותם תמידית? פגיעה גדולה מדי באדם, בהתחשב שהוא לא עשה פשע אמיתי, מלבד גידול גרוע של הילד)

• תגובות 52
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צריך להוציא איזה חוק שאומר שכאשר בנאדם נמצא תחת מעצר בית הוא חייב להיות תחת חסותו של מישהו, אם אותו בנאדם מפר את תנאי המעצר אותו בעל חסות עליו ישלם בכך שיש בכלא נגיד.

נמעס כבר מכול המשוגעים האלה צריך לזרוק את כולם לבית הסוהר הילד הזה בן 17 והשופטים עוד התחשבו בו אני הייתי שולח אותו לכלא עד גיל 70 ככה שהוא כבר יצא שום דבר בגוף שלו לא יזוז.

הוא הרס למשפחה שלמה את החיים שיהרסו לו ולמשפחתו.

פורסם

צריך להוציא איזה חוק שאומר שכאשר בנאדם נמצא תחת מעצר בית הוא חייב להיות תחת חסותו של מישהו, אם אותו בנאדם מפר את תנאי המעצר אותו בעל חסות עליו ישלם בכך שיש בכלא נגיד.

כבר יש, אם משחררים אותך למעצר בית מישהו צריך להיות ערב לכך שאתה נשאר בבית.

פורסם
  • מחבר

כבר יש, אם משחררים אותך למעצר בית מישהו צריך להיות ערב לכך שאתה נשאר בבית.

והמקרה בראש הדיון מראה בדיוק מה זה שווה.

אין לי רעיון לפתרון מוחלט, מלבד באמת עונש מוות, אבל זה דבר מסובך שיסבך מאד עניינים נוספים שקשורים אליו ובתכלס, אפשר גם לומר שעונש מוות עדיף על כליאה במקרה שהכליאה היא לטווח ארוך מאד.

כמו שכבר אמרו פה, ואני מחזק את הדברים, חובה לקבוע דבר בסגנון "על דקירה שלא גרמה מוות - 50 שנות מאסר ללא אפשרות חנינה או הקלה או כל חרטא אחר, על דקירה שגרמה מוות - מאסר עד מות הדוקר מזקנה בלי אפשרות חנינה או הקלה או כל חרטא אחר". כמובן שלא בניסוח כזה וגם לא במספרים כאל בדיוק, אבל משהו בסגנון. כוח ההרתעה של מאסר כזה הוא עצום לדעתי, וגם אם לא יספיק לחיסול כל המעשים, הוא יוריד את מספרת בעשרות אחוזים.

בקשר לוויכוח הישן-נושן על מעורבות התעשייה הדיגיטלית והמדיה, אפשר לומר גם שהאלימות במשחקי מחשב או בסרטים דווקא מהווה פורקן לאלימות שהצופה או המשחק אוגר בתוכו ועוזרת לו להשאר רגוע יותר בחיי היום יום.

אני רואה סרטים אלימים ומשחק משחקים אלימים כמעט מדי יום, ומעולם לא עלה בי אפילו זיק מחשבה להסתובב עם סכין, כל שכן לדקור מישהו. כך שלדעתי אין קשר, וזה תלוי בבנאדם עצמו ולא בדרכי הבידור שהוא בוחר לעצמו.

פורסם

אני לא חושב שסרטים ומשחקים הם הגורם אתה פשוט מפיל את האשמה על מישהו אחר.

איך אני משחק במשחקים אלימים ורואה סרטים אלימים מגיל 10 ולא דקרתי או הרמתי או איימתי על בנאדם בחיי עם סכין? הכול בבנאדם ובחינוך שההורים נותנים לו.

אני לא יודע איך ההורים של הילד הזה חינכו אותו לפי דעתי הם לא חינכו אותו בכלל.

פורסם

צריך לשרוף את כל ה******

פורסם

אני לא חושב שסרטים ומשחקים הם הגורם אתה פשוט מפיל את האשמה על מישהו אחר.

איך אני משחק במשחקים אלימים ורואה סרטים אלימים מגיל 10 ולא דקרתי או הרמתי או איימתי על בנאדם בחיי עם סכין? הכול בבנאדם ובחינוך שההורים נותנים לו.

תוסיפו לזה את העובדה שיש הרבה מאוד ילדים אלימים שבכלל אין להם מחשב, והנה לכם הוכחה שהתיאוריה הזאת שמאשימה את משחקי המחשב היא טיפשית לחלוטין. :hat:

פורסם

האמת באמת זה נמאס כבר כול צוציק קטן ערס מפגר תופס תחת ומסתובב עם אולר ותופס על אנשים גובבה ולא סתם כזה במטבים או משהו יורק עליהם

מביא להם כאפות ואתם בטח יודעים מה עוד אז השני חוטף תגעננע מביא לו קצת מכות ההוא מוציא סכין משפד אותו ? לפי דעתי הסכין בככל לא קשורה

מה שקשור הוא שהילד הזה סתם התחיל וככה יענו הוא דרש שתהיה לו סיבה לדקור וזה המודה היום

מישהו מתחיל איתך אוטמוית קופצים עליך עם סכין או מזמינים שרות שחיטת אקספרס (חברות קופים עם סכינים)

למשל לפני שבוע ההיתי בצצה (מעודון ברמת שרון) איזה ערס קטן גנב לילד תכרטיס כניסה בא הילד שגנבו לו תכרטיס לערס ואמר לו שיזחיר את זה

הערס התחיל לתת לו כאלה כאפות על הפנים הילד ההוא חטף קריזה התחילו מכות והערס שלף סכין שחט לו תגרון ואז חבר שלו עוד קוף עם סכין עזר לו לשחוט תבן אדם ?

מה לאזאל קורה פה ? גם אי אפשר לעזור לנדקר ? רק ההיתה מתקרב ההיתה מוצא תצמעך לידו בשללוית דם

והמאבטחים מה יעשו ? יצעקו עליו ?

בגלל זה לפי דעתי צריך כמה שיותר לחמש בנשק חם את האזרחים שיוכלו למנוע מערסים כאלה לדקור כול אחד

והערסים לא יקבלו נשק מכיון ויסתכלו בתיקים שלהם ועל ההיסטוריה שלהם

וכך שיש לך בכול 5 מטר איש חמוש אתה בחחים לא תעיז להוציא סכין

ולכול החכמים שלוקחים איתם אולר אני לא מבין מה O_o כאילו אתם מחפשים תצרות ? אם זה מקום מסוכן אל תצאו לשם וזה שיש לך סכין בכיס

אם תלך קצת מכות והשני יקרע לך תצורה כי הוא יותר גדול מה תדקור אותו ?

וכמו שאומרים אם יש לך אקדח הוא חייב לירות

פורסם

אז מה עם תיתן לאנשים אקדחים תפתור את הבעיה? כול בנאדם שלישי יהיה חמוש באקדח? אני מעדיף את המצב הנוכחי שערסים מסתובבים עם סכינים.

אם רוצים לפתור את הבעיה צריך להתחיל להעניש את ההורים ואת הילדים ובכלל כול בנאדם שמסתובב עם סכין ברחוב.

אתה רוצה להסתובב עם סכין לך תעשה רשיון סכין כמו שיש רשיון נשק מה לעשות שיש לנו יותר מידי משוגעים במדינה.

פורסם

כמה תגובות:

-לגביי סרטים אלימים ומשחקים אלימים, אני אישית צפיתי בכמה סרטים שהאלימות חוגגת בהם (והכוונה לא ל"רמבו" אלא סרטים באמת אלימים כמו התפוז המכני וכו'... כמו כן מאז שאני זוכר את עצמי שיחקתי במשחקים אלימים,ואם יש משחק פעולה בלי דם אז הוא יורד מהר מאוד מהמחשב בגלל חוסר מציאותיות:) - עם כל זה- פעם אחרונה שרבתי עם מישהו מכות הייתה הממ... בכתה ח' אם אני לא טועה (אני בן 22...) , זה ממש לא קשור אחד לשני. יותר מזה כמו שנאמר כאן- הערסאוותים הפוזאיסטים האלה, לא יושבים מול המחשב ומשחקים MAX PAYNE, ה"חכמים " ביניהם מצליחים לכל היותר להכנס לקצת צ'אטים...

-אני מאוד מאוד חושב שזה תלוי בסביבה שלך. אני גר בעיר ממש מגעילה, 90 אחוז מהאוכלוסיה כאן הם ערסים (ולא ה"ערס צעצוע" אלא ערסים באמת עבריינים, שנטפלים אליך סתם (במיוחד אם אתה לא מהעיר... יש להם חוש ריח לזה) . בכתה ז' ההורים שלי עשו דבר חכם- ראו את האוכלוסיה כאן וחשבו שאלה יהיו החברים שלי... -תוצאה- שלחו אותי מכתה ז' ללמוד בכפר סבא. כך שחינוך של חטיבה ותיכון קיבלתי מכפר סבא... התוצאה, אני לא מסתובב עם אנשים מכאן בכלל אני לא מבלה שישי בערב על הברזלים בציפיה שיעבור איזה מישהו ואוכל להציק לו (וחלילה שיענה לי כי אז יפגוש את המסור שהסתרתי במכנסיים..) - הכל הכל הכל עניין של חינוך והחברה שבה אתה נמצא.

אין לזה שום קשר לא לאלימות בתקשורת (למה בחדשות לא רואים אלימות? האלימות בחדשות הרבה יותר קשה מבסרטים, כי בסרטים זה "מומצא" בחדשות זה בר ביצוע) וממש לא לאלימות דרך משחקי מחשב כי אז הגיקים שיושבים כל היום מול דום 3 היו מסתובבים עם אקדחי מסמרים ברחובות.

ולגביי הטמבל הזה אז יש לי שני דברים להגיד: 1) נכון הוא אשם, נכון המשפחה אשמה- מי שהכי אשם לדעתי זאת מערכת החוק שאיפשרה לו להסתובב ברחוב חופשי חודשיים לאחר שרצח מישהו אחר (סליחה "הרג"...). במקרה שלו אני באמת מאמין שהוא חולה נפש-אחד שהפילטר במוח שלו מכובה.

עוד עצה- כשנולד לכם תינוק- אל תפילו אותו עם הראש לאדמה - זה מה שקורה :)

מצב מתסכל שאין לו פתרון חד משמעי (עונש מוות? תהיו ריאליים... בישראל לא יהיה עונש מוות ולא כל בעיה פותרים בעונש מוות)

אההה ועוד דבר חשוב- לגביי ההצעות של לגרום לענישה להיות מרתיעה (7000 שנה בכלא בלי אפשרות חנינה וכו'...) תבינו משהו פשוט, כשבן אדם רוצח בן אדם אחר- באותו הרגע הוא ממש לא חושב אם הוא ישב על זה בכלא 20 או ש30 שנה... כשהוא עושה את הפגיעה הפיזית הוא חושב על איך לצאת מזה נקי (אם הוא חושב בכלל על משהו). לבן 17 עשר שנים בכלא אמורים להיות מרתיעים כמו 50 שנה בכלא-כי בשני המקרים נדפקו לך החיים- אבל הם פשוט לא חושבים על זה, אז זה לא יעזור. (זה כמו מישהו שמעשן סיגריות לדוגמא אתם חושבים שהוא לא יודע שזה בסופו של דבר ידפוק לו את הגוף? או מי שנוסע 180 קמ"ש אתם חושבים שהוא לא יודע שאם יכנס בקיר בטון הוא ימות? יודעים יודעים, אבל לא חושבים על זה באותו הרגע, אתם יכולים גם להגיד 7 מאסרי עולם על דקירה, הדקירות ימשיכו - כי האנשים האלה כל כך דפוקים במוח שלהם שהם בכלל לא חושבים על זה)

מי שהציע את הפתרון שעשו בניו יורק (ג'וליאני ומיגור הפשע...) - אתם כנראה לא זוכרים איך הוא מיגר את הפשע -כמה שחורים חפים מפשע חטפו מכות על כלום משוטרים למה כי הם שחורים. נכון בשביל חביתה צריך לשבור כמה ביצים, אבל תחשבו על זה לפני שאתם רצים להציע את זה (גם ככה המשטרה בארץ עושה מה שבראש שלה אז להביא להם עוד כוח? כשהם בכלל העבריינים הכי גדולים? נקודה למחשבה...)

שוב-חינוך והסביבה, אני מבחינתי יודע שהילד שלי פשוט לא יסתובב בחברה כזאת, ככה הוא יתחנך לא לשאת סכין.

פורסם

גם משהו מעינן

אבל תחושב על זה אם תראה שיש לידך איש חמוש תוציא סכין ?

ב90 אחוז מהמקרים לא תוציא

וגם השני לא יוצא ותשברו אחד לשני תפנים העיקר בלי סכינים

והאמת מה לעשות זותי הארץ שלנו סתכלו על בוסטון כול הכושים שם רואים איש לבן ערמת שוחטים

כנראה שכלום לא יעזור אפילו כמו החוקים שבארצוןת הברית

פורסם

אבל אתה לא לוקח בחשבון שיש אחוז גדול למדיי של "שולפי סכינים" שעדיין לא תפסו אותם על כלום, ולכן גם לא תהיה להם בעיה (ברמה עקרונית) להוציא רישיון לאקדח.

ואז מה שיקרה זה לא שהם יפחדו להוציא סכין כי יש לידם מישהו חמוש, אלא שפשוט במקום להוציא סכין הם יוציאו אקדח...

פורסם

אבל אל תשכח שנושאי סכינים שעוד לא דקרו די נורמליים ורוב הקרציות שמפוסרמים בעיתונים או ילדים בני 10 שלא יקבלו נשק

או פיסיכים בני 17 שיש להם כבר עבר נכבד של דקירות ומספיק צרות שהם לא יקבלו

פורסם

Org-E

זה לא ממש נכון מה הפכת את הכושים לפראי אדם? מה עשית מהם?.

מה שקורה בארץ זה פשוט ג'ונגל וכדי להפוך ג'ונגל למדינה נורמאלית צריך לפעמים לשנות את החוקים.

החוקים הנוכחיים לא מספיק קשוחים.

אם את הערס הבא שישלוף סכין יעיפו לכלא רק על השליפה ואיום לא דקירה ל10 שנים בלי חנינות תראה שהם יתחילו לחשוב פעמיים.

אם את הבנאדם הבא שישא סכין יעיפו לכלא ל7 שנים בלי חנינות הם יתחילו לחשוב פעמיים.

אם את הבנאדגם הבא שידקור אפילו יסרוט יעיפו לכלא ל15 שנה הם יחשבו פעמיים.

ואם את הבנאדם הבא שיהרוג מישהו יעיפו ל30 שנה(מצידי עד סוף ימיו) בלי חנינות הם יחשבו פעמיים.

לפעמים דברים כאלה פותרים רק ככה אין מה לעשות

פורסם

מישהו ראה "עובדה" השבוע? הם באו לצלם בשכונה של הערס הזה, היה מצחיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים