עבור לתוכן

הרצתי westren digital data diagonstic tool וקיבלתי שגיאה על ההתחלה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני נוסע ליבואן... :P

פורסם

היבואן רק יבדוק את ההרדיסק ויחליף אותו (בדרך כלל במקום)

לא מעניין אותו המחשב שלך, הוא לא יריץ עליו שום בדיקה, זה לא באחריות שלו.

פורסם
  • מחבר

חח אני שואל אם זה הגיוני שהשגיאה הזו היא בעצם הגורם שמקפיא את המחשב שלי,ואיזה בדיקות הוא יריץ עליו?

פורסם

הוא יריץ עליו את הבדיקה של WD בדוס (דומה למה שאתה הרצת) או משהו קצת יותר משוכלל מזה.

זה יכול להיות הסיבה שהמחשב שלך קופא, אבל היבואן של WD לא יבדוק לך את זה.

פורסם
  • מחבר

הרצתי את הבדיקה הזו שזה quick test את הבדיקות האחרות לא הרצתי מכיוון שזה "מאיים " למחוק את התוכן שלו,היה שם גם מן בדיקה שבודקת סקטורים רעים ומשום מה שם לא היו שגיאות ומה שבדקתי ב-quick test היה אותם וביציאה זה הודיע לי על עוד מבדק שהוא נכשל בו,זה מספיק על מנת להחליף אותו??

ואם זה לא הדיסק הקשיח אני לא יודע מה כבר להאשים מכיוון שהספק מספיק לו אחרי ניתוק כמה דברים,הרצתי memtest 86 ופריימ במשך 8 שעות בנפרד כמובן

ולא היו שום שגיאות.וגם אני מקבל לפעמים חרבושים של המסך בפוסט ובביוס לאחר שהמחשב נתקע ואני משתמש בכפתור הריסט....

מה שחשוב לי עוד יותר זה האם החלפת הדיק יכולה לפתור לי את בעיית הקפיאות המוזרות והכי חשוב האם השגיאות שציינתי למעלה מספיקים ליבואן כדי להחליף לי את הדיסק באופון מידי????תודה :s07:

פורסם

כמו אמרתי קודם

היבואן כנראה מריץ את הבדיקה ב-dos (זאת שאתה יוצר דיסקט איחתחול) כשההרדיסק שלך מחובר למחשב שלהם.

אי אפשר להגיע לך בודאות שהבעיה של הקפיאות תסתדר שתחליף הרדיסק, יכול להיות שיש לך עוד בעיה.

קודם תחליף ואז תראה מה קורה...

פורסם
  • מחבר

התקשרתי ליבואן הזה slg והם אמרו לי שהם לא מכרו את הדיסק לחנות הזו,זי*נו לי את השכל נראה לי שניסו לעבוד עלי ואמרו לי לנסות את life מחשבים שאותם אני לא מצליח למצוא,מה זה השטויות האלו כמה יבואנים יש השקרן הזה???

עריכה:אני לא מאמין איך נדפקתי בקיצור כל אחד מן היבואנים אומר שזה לא שייך להם ו-life מחשבים אומרים לי שנדפקתי כי החנות נותנת את האחריות ויענו הם יכולים להחליף לי בתוספת תשלום של 102 שקל על השליח של הדיסק לחול אני לא מבין מה זו החוצפה הזו אם החנות נסגרת אז מי שקנה נדפק?!!!1ככה זה בארץ?אני צריך לשלם על זה שדפקו אותי במוצר פגום אני לא מבין את זה?

פורסם

ל WD יש לפחות שלושה יבואנים בארץ. אתה צריך לדעת איזה מהם מכר את הדיסק לחנות.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי לכולם ושניהם אמרו שהם לא מכרו לשם את הדיסק והשלישי של life computers אמרו שהם "מוכנים" להחליף אותו תמורת 102 שקל שזה עולה להם לשלוח את זה לחול וכמו שהבנתי הם מכרו....אין להם זכות לדרוש ממני את הכסף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים