עבור לתוכן

הרצתי westren digital data diagonstic tool וקיבלתי שגיאה על ההתחלה

Featured Replies

פורסם

הרצתי את הבדיקה המהירה וקיבלתי שגיאה מצורפת תמונה,זו יכולה להיות הבעיה שגורמת לקפיאות שלי?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

סביר להניח שיש בעיה כלשהי עם הדיסק הקשיח שלך, אבל רק כדי לשלול התנגשות עם תוכנה אחרת (הסיכוי לזה הוא קטן) הורד והפעל את גירסת ה DOS של תוכנת הבדיקה.

אם השגיאה ממשיכה, בדוק את החיבורים (ואולי אף תחליף את כבל ה IDE), ואם גם זה לא עוזר - גבה את המידע שלך ושלח את הדיסק להחלפה (אם הוא עדיין במסגרת האחריות).

פורסם
  • מחבר

זה דיסק SATA ולאן לשלוח אותו ?וקניתי אותן לפני פחות משנה ,הדיסק קשיח בעצם עושה לי את הבעיות של הקפיאה?!?!?!?

פורסם

תנסה להוריד ACTIVESMART ולהשתמש בה...

פורסם

כפי שנאמר תוריד את הכלי שעובד בדוס.

תבדוק מה קורה ואז תחזור אלינו.

פורסם
  • מחבר

אוקי בדוס קיבלתי בדיוק את אותה השגיאה אחרי שמונה שניות באותה  המבדק,ובנוסף כאשר לחצתי על יציאה מן התוכנה קיבלתי שגיאה נוספת

drive failed the dst

מה אני צריך לעשות?

גם הורדתי את כל פרמטרים בביוס ל-default אותה שגיאה ואותה בעיה,ותזכרו שזה דיסק sata,אגב מי זה היבואן ואין אפשרות להגיע אליו עם אוטו?

עריכה אחרונה:זו יכולה להיות הבעיה שבגללה אני מקבל תקיעות וקפיאות כל הזמן בווינדוס?

פורסם

קשה לנסות מה שאומרים, הא ? תפעיל ACTIVESMART תגיד איזה ERROR הוא נותן..

פורסם
  • מחבר

איך אני מחפש שגיאות עם התוכנה הזו?

פורסם

אתה מריץ אותה, מה היא אומרת על ה STATUS של ה HARD DISK ?

פורסם
  • מחבר

מוזר זה רושם לי ליד כל השורות ok

אז למה התוכנה של wd אומרת שיש לי בעיות?ואני מרגיש אותם..

ואיפה בדיוק אני בודק את status של hard disk?

אני בודק את זה תחת smart info

פורסם

אם נראה לך שזה הבעיה, אז לך לחנות שיחליפו לך את הדיסק..

פורסם
  • מחבר

אז אני לא מבין יש בעיה או אין בעיה??.ואתה מדבר בכאילו אני חייב לך משהו בסדר אל תענה איזה גישה יש לך.... :nixweiss:

ואגב החנות נסגרה איפה אני יכל לממש את האחריות?

חוץ מזה כמו שהבנתי משני התוכנות התוכנה שאתה הבאת בודקת את smart status לא את הדיסק עצמו כמו שהתוכנה שאני הורדתי אשר בפתיחת התוכנה אומרת אותו דבר כמו התוכנה הזו אבל בבדיקה קופצות לי שגיאות הנה תמונה להמחשה

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

תנסה ללכת ליבואן שיחליפו לך את הדיסק.

היבואן של WD נמצא ב-פ"ת, רחוב מצבע קדש 13.

טלפון: 03-9342092, חברת S.L.G

אם יש לך מדבקה עם הסריאל נמבר על הדיסק צריכים להחליף לך במקום.

בהצלחה גבר.

זה רק אני או ש-WD כבר לא מה שהם היו פעם. יש לי 2 בבית ישנים שלהם (20GB) ואני מרוצה מאוד (5 שנים אצלי בלי בעיות אפילו בלי סקטורי פגומים),WD החדשים אני שומע מאנשים רק בעיות ודפקות ואפילו חוויתי גם על בשרי הארד דיסק דפקט מהחדשים(160GB).

מוזר.

פורסם
  • מחבר

הם יחליפו לי את זה במקום אם יש לי את המדבקה הנל?או שיבצעו בדיקות משלהם קודם,והאם הדיסק הקשיח יכל להיות הגורם לקפיאות שיש לי במחשב בזמן האחרון?

פורסם

תלוי בחנות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים