עבור לתוכן

מאיפה אני משיג Giga-byte GA-K8NF-9?

Featured Replies

פורסם

מאיפה אני משיג Giga-byte GA-K8NF-9?

אני יודע ש"מור לוי" הוא היבואן הרשמי, אבל השירות שלו לא משהו.

אני כעיקרון לא מוכר AMD (אין קליינטורה, מעדיפים אינטל) אבל לעצמי אני רוצה מחשב טוב. אם יש מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג? עדיף יבואן ולא חנות.

בתודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

KSP

פורסם

אני יודע ש"מור לוי" הוא היבואן הרשמי, אבל השירות שלו לא משהו.

3 מחשבים שלי באו החלקים משם ללא בעיות אחריות!!!

הם נותנים 3 שנים אחריות!!!

אני לא מבין מה הבעיה...

פורסם

חפש בZAP

פורסם
  • מחבר
3 מחשבים שלי באו החלקים משם ללא בעיות אחריות!!!

הם נותנים 3 שנים אחריות!!!

אני לא מבין מה הבעיה...

יכול ליהיות שאתה צודק, אבל אני בירושלים והוא בנתניה, מהסיבה הזו אני לא יכול לעמוד מולו בקשר קבוע, בנוגע לטענה שאמרתי קודם - אני ניזון משמועות ולא מנסיון. אם אני טועה אני לוקח את המילים בחזרה.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה.

יש לך את KSP בהר חוצבים.

או שאתה עובד רק מול יבואנים?

* איפה אתה גר בירושלים?אני גר במבשרת ציון:)

פורסם
  • מחבר

אני יודע. אבל אם כבר אני קונה מיבואן את הלוח והמעבד, זה נותן לי הפרש של 20-25$ במחיר. אם הייתי צריך רק לוח הייתי קונה מהם.

פורסם

בשביל מאה שקל?

תראה אם אתה קונה מחנות יש יתרונות ברורים, דבר ראשון יש לך תמיד מקום לתלונות עם יבואנים זה קצת יותר בעיה, יש תקלה בלוח או משהו לך חפש אותו...

דבר שני עניין הנגישות, הזמן והמאמץ שיקח לך למצוא יבואן מירושלים ואני אומר לך שאין הרבה זה סתם עצבים.

בשביל 100 שקל?זה פשוט לא שווה את זה לדעתי.

פורסם
  • מחבר

1. אני צריך 3 סטים.

2. יבואן שיודע שאם הוא לא יתן לך שרות טוב אז תעשה לו פרצופים  :-[ יתייחס אליך מאוד יפה, במיוחד אם הוא עלול לפגוע בכיס שלך, ולא בכיס של הלקוח שלך.

3. עד כמה שידוע לי, אין יבואנים בירושלים. את הקניות אני עושה בתל אביב, בני ברק, וראשון לציון. עד נתניה עוד לא הגעתי, אולי בהמשך:)

פורסם

עוד משהו שהזכרת לי בתגובה שכתבת עכשיו, רוב היבואנים גם לא מתעסקים עם אנשים "קטנים" בשבילהם 3 יחידות זה לא עסקה...

ברוב המקרים גם חנויות יתנו לך מחיר יותר טוב או ממממממשששש קרוב כי הם קונים 100 יחידות או אפילו 20 מה שמקנה להם הוזלה במחיר מה שבסופו של דבר מאפשר להם להוריד את המחיר לכל לוח. יש גם עוד דברים כמו נגיד עסקאות של תקנה 50 תקבל 2 מתנה...כלומר יש מלא משתנים שמאפשרים לפעמים לחנות לתת לך מחיר זול יותר.

אתה צריך לבדוק את זה...ושוב לפי דעתי זה לא שווה את הטרחה.

פורסם
  • מחבר

עוד משהו שהזכרת לי בתגובה שכתבת עכשיו, רוב היבואנים גם לא מתעסקים עם אנשים "קטנים" בשבילהם 3 יחידות זה לא עסקה...

ברוב המקרים גם חנויות יתנו לך מחיר יותר טוב או ממממממשששש קרוב כי הם קונים 100 יחידות או אפילו 20 מה שמקנה להם הוזלה במחיר מה שבסופו של דבר מאפשר להם להוריד את המחיר לכל לוח. יש גם עוד דברים כמו נגיד עסקאות של תקנה 50 תקבל 2 מתנה...כלומר יש מלא משתנים שמאפשרים לפעמים לחנות לתת לך מחיר זול יותר.

אתה צריך לבדוק את זה...ושוב לפי דעתי זה לא שווה את הטרחה.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=98010.msg827758#msg827758

מקווה שתבין.

בכלל, אם אני יוסיף עוד 3 כ.מסך, ואני רוצה לקנות Asus או Gigabyte אז זה יהפוך ליותר משתלם, לא?

פורסם

לא יודע בדיוק מה הייתה המטרה של הלינק הזה אבל בכל אופן, הבנתי מה אתה מנסה להגיד שם אבל אני רוצה להגיד לך משהו, המצב בארץ זה לא מצב לדוגמה.

לעניין, ככול שהקניה שלך תיהיה גדולה יותר זה ימשוך את היבואן למכור לך ולתת לך עסקה "טובה" אבל שוב האם זה שווה את המאמץ?ההפרש במחיר לא יהיה עצום.

פורסם

אבל אני בירושלים והוא בנתניה

אחי אתה טועה הוא בראשון! נמצא לא רחוק מ-KSP...

פורסם

ויש לך גם סניף של KSP בירושלים בהר חוצבים - תסתכל באתר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים