עבור לתוכן

לא מצליח לגשת להארד דיסק

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי שלושה הארדים ATA של מקסטור במחשב .

שניים מחוברים על כבל אחד והשלישי היה מחובר עם הצורב , ההארד הוא הארד של 20 ג'יגה שלי דגם 2B020H1 , ההארד ישב כל הזמן במגירה ואתמול התחלתי לשמוע תיקים של המחט ממנו .

לאחר כמה זמן הוא התנתק והוינדואוס לא הראה אותו .

הקטע ככה , בביוס הוא מזהה אותו , בדיויס מאנגר מזהה אותו רק שאני לא יכול לגשת אליו בשום צורה ואני חושש שיהיה צורך לפרמט דרך דוס .

דבר נוסף זה שההארד של ה120 שלי שישב קודם לכן במגירה , גם לו קרה אותו הדבר ואז נאלצתי לעשות פורמט

אולי מישהו יודע איך לסדר את זה או משהו .......חבל לפרמט היו שם די הרבה דברים חשובים

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שפורמט סידר לך את הרעשים שיוצאים מה-HD? :o

פורסם

ואתמול התחלתי לשמוע תיקים של המחט ממנו

.....

דבר נוסף זה שההארד של ה120 שלי שישב קודם לכן במגירה , גם לו קרה אותו הדבר ואז נאלצתי לעשות פורמט

רעש מדיסק קשיח מעיד על בעיה מכאנית. שום פורמט לא יעזור לך לפתור את זה.

ובכל זאת, הורד תוכנת איבחון מאתר היצרן (במקרה שלך - מקסטור) ונסה להריץ אותה (יכול להיות שתצטרך להשתמש בגירסת ה DOS). הסיכוי שהבעיה תתוקן ע"י התוכנה הוא קלוש, אבל לא בלתי אפשרי. אולי כך תוכל לקבל גישה לדיסק ותוכל להוציא ממנו את החומר שלך.

פורסם

האמת היא שעד היום לא נתקלתי במגירה שלא הרסה לפחות HD אחד במשך החיים שלה.

אולי סתם היה לי מזל רע אצלי אבל אני לא משתמש יותר במגירות, אף פעם!

מה שמזכיר לי, למכירה מגירה לHD. ::)

תנסה לחבר את הHD למחשב בלי המגירה ולראות מה קורה.

פורסם

אגב, במקרה של דיסק קשיח שלא עובד (מזוהה אבל מפסיק לעבוד בגלל קליקים כאלה ואחרים אחרי זמן מה) קיבלתי פעם טיפ שעובד היטב:

הכנס את הכונן למקפיא לזמן מה. לאחר מכן הוצא אותו ותן לו לחזור לטמפ' החדר. שים לב שאין עליו טיפות מים ובמיוחד על הבקר והמגעים.

נסה לחבר אותו, וסביר להניח שככה יהיה לך חלון זמן מספיק גדול בכדי לגבות אותו. בהצלחה.

פורסם

אגב, במקרה של דיסק קשיח שלא עובד (מזוהה אבל מפסיק לעבוד בגלל קליקים כאלה ואחרים אחרי זמן מה) קיבלתי פעם טיפ שעובד היטב:

הכנס את הכונן למקפיא לזמן מה. לאחר מכן הוצא אותו ותן לו לחזור לטמפ' החדר. שים לב שאין עליו טיפות מים ובמיוחד על הבקר והמגעים.

נסה לחבר אותו, וסביר להניח שככה יהיה לך חלון זמן מספיק גדול בכדי לגבות אותו. בהצלחה.

:o :o :o

פורסם
  • מחבר

טוב את זה אני לא יעשה .....

הקטע של פורמט אני חושב יעבוד כי הוא עבד על ההארד שלי של ה 120 ג'יגה שהיה מחובר בידיוק כמו הזה של ה 20 עכשיו .

חיברתי אותו בלי מגירה ועדיין אותה הבעיה .

פורסם

טוב את זה אני לא יעשה .....

הקטע של פורמט אני חושב יעבוד כי הוא עבד על ההארד שלי של ה 120 ג'יגה שהיה מחובר בידיוק כמו הזה של ה 20 עכשיו .

חיברתי אותו בלי מגירה ועדיין אותה הבעיה .

הכוונה ב'מגירה' היא לנשלף?

פורסם
  • מחבר

גן מגירה נשלפת

יש עדכון קטן , הורדתי תוכנת דיאגנוסטיקה של מאקסטור והיא לא מוצאת את ההארד דיסק בכלל .... ???

פורסם

אכן, עוזר.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שזה לא מציג לי אותו

בביוס זה כותב לי שיש את ההארד אבל במקום הדגם זה כותב לי איזה משהו אחר

פורסם

אם אתה מנסה לגשת לכונן והוא רוצה שתפרמט אותו, ב XP אז אולי יש לך סיכוי להוציא משם נתונים

פשוט תוריד את התוכנה EASY RECOVERY ותנסה לשחזר משם נתונים

אחרי זה תעשה לו פורמט מלא ותמשיך להתשתמש בו... אם הוא לא עושה קליקים כמובן.

יניב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים