עבור לתוכן

הודעה שגיאה(קשור לphp)

Featured Replies

פורסם

נראה לי זה קשור לפה... יש לי פורום phpbb ובזמן האחרון אני מקבל כל כמה הודעות שאני שולח(1 ל3 בערך...) הודעת שגיאה כזאת:

Error in posting

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near

'פה תוכן ההודעה שאני שולח

INSERT INTO phpbb_posts_text (post_id, post_subject, bbcode_uid, post_text) VALUES (1685, '', 'ee418c2783', ' גם פה ההודעה)

Line : 282

File : /******/includes/functions_post.php

אני מקבל את השגיאה פעם כן פעם לא... ושאני מקבל אותה אז אם אני נכנס חצי דקה אחרי או עושה רענן זה לא עוזר אני צריך לצאת ולהכנס איזה 10-20 דקות אחרי....

חשבתי זה בעייה בקובץ שרשום שם אז העלתי אותו מחדש אבל זה לא עוזר...

וחוצמזה יש עוד בעייה שיש נושאים עם 8 תגובות נניח, ומופיע שיש להם 2 עמודים(אמור להיות רק 1) ושלוחצים על העמוד השני זה רושם שלא נמצאו הודעות לנושא זה...

מה אני יכול לעשות? ויש מצב שזה קשור לשרת? כי זה קורה פעם כן פעם לא..(אני מתאחסן אצל ilt)

תודה ;)

פורסם

בדרך כלל הדפים שם עושים אינקלוד לדפים אחרים, ולכן הבעיה לא חייבת להיות בדף הנ"ל. אני הייתי מציע לך להעלות את כל דפי הPHP מחדש(שים בלילה או משהו)ובלי התמונות כדי שלא יקח הרבה זמן.

פורסם
  • מחבר

ישששששש

תודה אחי!!!!!! זה הסתדר לי ;D ;D ;D

פורסם
  • מחבר

חחחחחחח איזה באסה פתאום זה חזר לי... הבעייה של הציטוטים הסתדרה...אבל עכשיו שוב קיבלתי את השגיאה.. והעלתי את כל הקבצים אתמול מחדש

Error in posting

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'חפור, אולי זה

INSERT INTO phpbb_posts_text (post_id, post_subject, bbcode_uid, post_text) VALUES (1715, '', 'af5e82f705', .... זה שירזי')

Line : 298

File : /var/home/gal/public_html/cforum/includes/functions_post.php

פורסם

מה זה השלוש נק שם??

וחסר לך שם מרכאות.

אני מניח שמאיפה שהורדת את זה שינו את זה. תוריד את זה שוב ותעלה את הקבצים שהוא אומר שיש לך בהם בעיה.

פורסם
  • מחבר

ה3 נקודות זה חלק מהתגובה, זה רושם שם את התגובה שאני שולח.

ההודעה מחולקת פה אבל ל2,חלק למעלה ושם יש מרכאות וחלק למטה ושם המרכאת נסגרות.

והורדתי מחדש וזה לא עזר(מ phpbbheb)

פורסם
  • מחבר

שאלתי :) חחחחחחחח אבל שבוע עד שעונה לי מישהו והוא זורק איזה מילה ואז אני מחכה לתגובה הבאה שנה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים