פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים נראה לי זה קשור לפה... יש לי פורום phpbb ובזמן האחרון אני מקבל כל כמה הודעות שאני שולח(1 ל3 בערך...) הודעת שגיאה כזאת: Error in posting DEBUG MODE SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'פה תוכן ההודעה שאני שולח INSERT INTO phpbb_posts_text (post_id, post_subject, bbcode_uid, post_text) VALUES (1685, '', 'ee418c2783', ' גם פה ההודעה) Line : 282 File : /******/includes/functions_post.php אני מקבל את השגיאה פעם כן פעם לא... ושאני מקבל אותה אז אם אני נכנס חצי דקה אחרי או עושה רענן זה לא עוזר אני צריך לצאת ולהכנס איזה 10-20 דקות אחרי.... חשבתי זה בעייה בקובץ שרשום שם אז העלתי אותו מחדש אבל זה לא עוזר... וחוצמזה יש עוד בעייה שיש נושאים עם 8 תגובות נניח, ומופיע שיש להם 2 עמודים(אמור להיות רק 1) ושלוחצים על העמוד השני זה רושם שלא נמצאו הודעות לנושא זה... מה אני יכול לעשות? ויש מצב שזה קשור לשרת? כי זה קורה פעם כן פעם לא..(אני מתאחסן אצל ilt) תודה
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים בדרך כלל הדפים שם עושים אינקלוד לדפים אחרים, ולכן הבעיה לא חייבת להיות בדף הנ"ל. אני הייתי מציע לך להעלות את כל דפי הPHP מחדש(שים בלילה או משהו)ובלי התמונות כדי שלא יקח הרבה זמן.
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים מחבר חחחחחחח איזה באסה פתאום זה חזר לי... הבעייה של הציטוטים הסתדרה...אבל עכשיו שוב קיבלתי את השגיאה.. והעלתי את כל הקבצים אתמול מחדשError in postingDEBUG MODESQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'חפור, אולי זה INSERT INTO phpbb_posts_text (post_id, post_subject, bbcode_uid, post_text) VALUES (1715, '', 'af5e82f705', .... זה שירזי')Line : 298File : /var/home/gal/public_html/cforum/includes/functions_post.php
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים מה זה השלוש נק שם??וחסר לך שם מרכאות.אני מניח שמאיפה שהורדת את זה שינו את זה. תוריד את זה שוב ותעלה את הקבצים שהוא אומר שיש לך בהם בעיה.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר ה3 נקודות זה חלק מהתגובה, זה רושם שם את התגובה שאני שולח.ההודעה מחולקת פה אבל ל2,חלק למעלה ושם יש מרכאות וחלק למטה ושם המרכאת נסגרות.והורדתי מחדש וזה לא עזר(מ phpbbheb)
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר שאלתי חחחחחחחח אבל שבוע עד שעונה לי מישהו והוא זורק איזה מילה ואז אני מחכה לתגובה הבאה שנה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.