עבור לתוכן

מסך לא מגיב לאתחול

Featured Replies

פורסם

מסך של סוני sony trinton שהיה ברשותי כבר 6 שנים , הפסיק פתאום להגיב.

לא עזר שום דבר , חשמל הוא מקבל ונורת החיווי שלו נדלקת אבל אין תמונה.

ניסיתי ב 2 מחשבים ובשניהם אותו הדבר.

1. האם לזרוק או לנסות לתקן ?

2. במידה ואני קונה חדש , האם ללכת על מסך שטוח או על מסך דק ?

פורסם

דבר ראשון תנסה לתקן כמובן חבל לזרוק סתם ככה מסך יכול להיות שהלך בו איזה חלק שאפשר לתקן, קח אותו לטכנאי שיודע לתקן מסכים אתה אל תתעסק בפתיחת המסך או דברים כאלה כי זה יכול להיות עסק די מסוכן.

דבר שני אם אתה קונה מסך חדש ואתה מתלבט בין LCD ל-CRT אתה צריך להחליט עם עצמך אם יש לך כסף להשקיע במסך LCD טוב או להוציא פחות כסף על מסך CRT שיתן פחות או יותר את אותם הביצועים השאלה מה אתה מעדיף ומה המטרות שלך האם אתה צריך את זה למשחקים או סתם לאינטרנט ועבודה רגילה בווינדוס. ככל שהדרישה שלך תהיה יותר לכיוון משחקים ועבודה כבדה תצטרך להשקיע יותר אם מדובר ב-LCD, ואם לא אז תוכל למצוא CRT 17 או 19 אינץ' בכמעט חצי מחיר מ-LCD טוב.

בסופו של דבר השאלה היא מה המטרות שלך ובשביל איזה שימושים אתה צריך את המסך.

פורסם

תבדוק את הפינים של הכבל שיוצאים מהמסך, וציינת שבדקת על שני מחשבים שונים, אז אני מניח שהתכוונת גם לשני כרטיסי מסך שונים. אם לא, אז תנסה :)

מעבר לזה, יש הרבה מקומות שמתקנים מסכים.

פורסם
  • מחבר

צלצלתי לחנות לקבל הצעת מחיר לתיקון.

לאחר התייעצות קלה, הוברר שאין מה להשקיע בתיקון של המסך.

למרות שהמסך טוב (היה טוב מאוד בזמנו) התיקון יכול לעלות כחצי ממחיר של חדש.

אז עכשיו ההתלבטות היא האם לקנות דק או רגיל.

כיוון שהמחשב משמש בעיקר למשחקים , אני נוטה לרגיל.

פורסם

אני לא אוהב את ההכללה הזו, שאם המחשב נועד בעיקר למשחקים אז עדיף רגיל. גם המחשב שלי נועד בעיקר למשחקים ויש לי מסך דק ACER AL1721 עם זמן תגובה 15MS ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו.

בעקרון, מה שיגביל את הFPS שלך זה הכרטיס מסך לפני המסך. ככה שרק אם אתה מחשיב את עצמך גיימר רציני ביותר, הייתי בוחר מסך CRT על פני מסך LCD. זה לא כמו פעם שבאמת הם היו פחות טובים במשחקים, היום הזמני תגובה מאוד נמוכים וקצבי הרענון באיזור ה75, ככה שלפי דעתי האישית, היתרונות שלהם עולים על החסרונות.

פורסם
  • מחבר

עניין של כסף דבר ראשון, בגרות של הטכנולוגיה דבר שני , מי הקליינט של המסך דבר שלישי.

מדובר בילד שבעיקר משחק במחשב.

זה אומר משהו עדין זה לא בשבילו.

המסך הדק, עם כל היתרונות שלו מבחינת מקום ויופי הוא עדיין יקר מדי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים