עבור לתוכן

אני צריך עזרה דחופה עם בעיה של כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

קניתי היום את Asus V8200 GeForce 3 Deluxe. התקנתי אותו במחשב והתקנתי לאחר מכן את ההתקנים Detenator 20.81. ניסיתי להפעיל את המשחקים Unreal Tournament ו- Operation Flashpoing.

ב- Operation Flashpoint בחרתי ב- Direct 3D HW T&L ברזולוציה של 1024 על 768 ב-32 ביט צבע.

הכל נראה ממש יפה, אבל המשחק קרטע ולא זז חלק.

ב- UT בחרתי ב- OpenGL ברזולוציה של 1024 על 768 ב- 32 ביט צבע. הגרפיקה הייתה יפה, אבל הכל היה כהה מאוד וכמו ב- Operation Flashpoing, המשחק לא זז חלק.

אני משתמש ב-

P3 800

256MB

אגב, המצב עם הדרייברים של Asus שקיבלתי יחד עם הכרטיס היה יותר גרוע.

אני ממש חייב עזרה. אם מישהו יודע מה הבעייה, בבקשה שיאמר.

- אטוס Etus

פורסם

1. איזה מחשב יש לך, פרט את הכל...

2. אין לי מושג לגבי המשחק הראשון...

3. תעביר מהר את ה- OpenGL ל- Direct3D ב-UT !!!

4. תתקין VIA 4in1...

5. אין חמש... :)

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג אם יש אצלי VIA. לפי Asus, יש לי. אני אוריד את הדרייברים החדשים של זה.

יש לי

P3 800MHz

256MB RAM

Win98

20GB HD

Cd-Rom X32

Mastonic MS7117C Mainboard Socket 370 VIA Apollo Pro 133 Mainboard

פורסם

כן...יש לך Via... תוריד את ה- 4in1...

פורסם
  • מחבר

ובכן, התקנתי את הדרייברים.

Unreal Tournament(גם לאחר שהעברתי אותו ל- Direct 3D) עובד פשוט מצויין.

Operation Flashpoing עובד גם כן יותר טוב, אבל עדיין מדי פעם מקרטע. אני רואה שהוא כל הזמן טוען משהו בהרד דיסק. אבל בסה"כ יותר טוב.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

בבקשה.. :)

ובקשר להרדיסק, אולי defrag נחמד יוכל לעזור...

פורסם
  • מחבר

הכל טובה ויפה, אבל יש לי שאלה קטנה: הרצתי בדיקה עם 3DMark2001 וקיבלתי שם 3161. לאחר מכן נכנסתי לטבלה שמשווה את כרטיסים למיניהם, וראיתי שב- GeForce 3 התוצאה הממוצעת הייתה 4471 בעוד התוצאה שלי, כאמור, הייתה 3161 גם כן ל- GeForce 3. איך זה יכול להיות?

פורסם

התוצאות משתנות בקיצוניות לפי שאר המערכת (קצת) והדרייברים המותקנים (הרבה, מאוד).

אל תייחס לזה חשיבות.

כל מה ש-nVidia משפרים בדרייברים שלהם זה את התוצאות שהכרטיסים משיגים בתוכנות Benchmark שכאלה (אתה יודע, לעשות רושם על מי ש"עלול" לקנות את הכרטיס). הביצועים בפועל משתנים מעט מאוד בין גירסה לגירסה, בד"כ.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה.

בסה"כ אני די מאוכזב מהכרטיס. ציפיתי ליותר, בהתחשב בזה שהכרטיס הקודם שלי היה Voodoo 3. הרצתי שם סרטון קצר(כבר מהמבחנים) של מרדף מכוניות באיכות גבוהה, וה- FPS הממוצע של היה 9 =\

פורסם

"בהתחשב בזה שהכרטיס הקודם שלי היה Voodoo 3."

אני עדין תקוע עם הוודו 3!!

:P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים