פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים הצריכה של הריובאס היא כמעט אפסיתמה שצורך זה המאוררים שמחוברים אליואם אתה מוסיף ריובאס בלי להוסיף מאוררים אז לא צריכה להיות שום בעיהאם אתה מתכנן להוסיף מאוררים נוספים או להחליף את הקיימים בחזקים יותר זה כבר מתחיל להיות בעייתיבכלל חבל להסתכן עם ספק כזהלמה יש לי תחושה של דה זה וו? אולי תרכז את כל השאלות על הספק שלך בדיון אחד? או יותר פשוט תחליף את הספק.
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מחבר חחחח כן הכל סובב על הספק שלי, אז שאלה אחרונה שתפתור הכל רק אני צריך עליה תשובה,ספק גנרי של 400W נגיד אני קונה וקונה ריאובאס עם 4 מאווררים נגיד בלי קתודה יש לי בעיות?
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים ספק גנרי זה הימור די רעאולי הוא יחזיק את המערכת שלך אבל יש להם נטיה להתפוצץ ולשרוף איתם את כל חלקי המחשבאם אתה מוכן לקחת את ההימור אז רוב הסיכויים שאם 250W מחזיק את המחשב שלך אז 400W יחזיק אותו עם עוד כמה מאוררים.
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מחבר את האמת אני לא מבין כל כך למה אתם אומרים שספקים גנריים רעים כל כך יש לי מחשב די חזק כבר איזה שנה וחצי, אני עובד עם הקלטות ועריכות של קבצי וידאו, משחקים כבדים, הכל ועד היום שום בעיה, אבל עם אתם מתעקשים אז נראה לי אני יקח את הספק של HEC יש במאה שישים ראיתי.(סך הכל אתה לא מדבר פה עם איזה מישהו בעל הרבה כסף זמין חח אני בן 16 ) בגלל זה אני מתלבט הרבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.