פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים אנשים, אתם הזוים בעלי נטיות סכיזופרניות (למיניהן...) ואיך לעזאזל הגעתם ל12 עמודים בדיון כל כך מטומטם :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: ודריה, זה כולה סידרת ילדים (גם אני כשהייתי קטן אהבתי אותה, כשראתי אותה -את כולה- בשידור חוזר עם אחותי הקטנה, אני די חולם בלילות על לחנוק את מומין...) אז תרגיע, זה לא שווה את העצבים
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים אנשים, אתם הזוים בעלי נטיות סכיזופרניות (למיניהן...) ואיך לעזאזל הגעתם ל12 עמודים בדיון כל כך מטומטם :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: ודריה, זה כולה סידרת ילדים (גם אני כשהייתי קטן אהבתי אותה, כשראתי אותה -את כולה- בשידור חוזר עם אחותי הקטנה, אני די חולם בלילות על לחנוק את מומין...) אז תרגיע, זה לא שווה את העצבים לחנוק אותו ואת כל שאר החבורה. הם מזהמים את העולם בנשימתם. נ.ב הכל בצחוק וברוח טובה כן? לא ילדות קשה ולא כלום. הסדרות האלה מעניינות אותי כרגע בערך כמו שהמצב הכלכלי של מיקרונזיה מעניין אותי=]
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים תתחילו לחיותתתת לכו תשחקו קצת כדורגל או משהואם אני משחק כדורגל, אז יש לי חיים?ערס מסכן, עדיף שתסתום את הפה.חוץ מלדבר עם חברים שלך על מי ניצח אתמול, אתה עושה עוד דברים?
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים כדורגל לא קשור לערס בכללאבל נראה לי שאחרי כתה ח' ללכת לשחק עם החברים כדורגל בהפסקות זה ממש דפוק...ומוות למומין
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים גם אני משחקת כדורגל! אז מה אני?! את סטייה של הטבע שראויה להשלח לעמק המומינים ולהשכח מלב.
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים שמתם לב שיש שמש ואפשר לצאת החוצה קצת? חמים ונעים. 13 עמודים של בולשיט טוטאלי , אפילו עם זה נכון, את מי זה מעניין כבר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.