פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים דבר ראשון אני רוצה לציין שהוא היה מתצוגה אז אני מקווה שהוא לא יהיה דפוק... דבר שני רציתי לשאול איך בדיוק אני מפרק את הקירור הישן (סטוק של אינטל) מהלוח אם. תודה מראש ואני אעדכן אותכם על הטמפרטורות. מקווה לטוב תודה מראש
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מחבר זה מפנדה.אז אני היסכמתי לקנות, אני פשוט חושב שהם לא ירמו אותי (או לפחות מקווה)
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים בסה"כ מדובר בגוש אלומיניום (פחות או יותר ) מה כבר יכול להיות בו לא טוב? איזה מאוורר קנית?
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מחבר אני קודם קונה את הקירור (את הגוף) ואחר כך אני אחשוב על מאורר (אני לא ארכיב אותו על שלא יהיה לי המאוורר)אבל איך אני מפרק את הגוף הישן, איזה מאורר אתם ממליצים ואם למישהו יש לתת לי טיפים על הקירור הזה אני אשמח!תודה מראש
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים תשים מאורר על הגוף אפילו את הכי פשוט עד שתקנה. בקשר לגוף קירור, תסתכל ואתה תבין (קליפסים)ד"א אני מקווה שבדקת באתר שהדבר הזה מתאים ללוח שלך ואתה מודע למשקל של החפץ הזה, נכון?
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים הXP120 הוא לא קירור כבדאם הוא לא יתאים ,לא תהיה לו בעיה להחזיר אותו ולקבל את הכסף בחזרה (מנסיון שלי עם פנדה)
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מחבר סבבה תודה אני ממש מודה לכם על העזרה והיעוץ!וסתם בשביל השוואה, כמה הקירור סטוק של אינטל שוקל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.