עבור לתוכן

Firmware לא רשמי לצורב NEC 3500

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני מספר חודשים צורב DVD NEC 3500 בצבע שחור.

אני משתמש בו לצריבת DATA, ומאוד מרוצה מאמינות ומהירות הצריבה שלו. הוא צורב DVD-RW במהירות X4 שזה די מהר לגיבויים שוטפים, והרבה יותר מהיר מצורבים אחרים באותו זמן שצורבים DVD-RW במהירות של X2.4 בלבד.

עד כה עדיין לא השתמשתי בצורב לצפייה בסרטי DVD. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה איכותית לצפייה בסרטי DVD ב-Windows 2000 שהיא גם די פשוטה לשימוש? אני מתלבט אם להתקין את WinDVD או את PowerDVD. איזו תוכנה הכי טובה לצפייה בסרטי DVD (אני צריך גם את מספר גרסה אחרונה)?

בנוסף לכך, אני רוצה גם לגבות סרטי DVD, כך שניתן יהיה לצפות בהם באמצעות נגן DVD רגיל. לצורך כך, צריך לשנות את הביטסטינג רק ל-DVD+R או גם ל-DVD-R? אני משתמש רק ב-DVD-R, מכיוון שהוא יותר זול וממילא ניתן לצרוב את שניהם באותה מהירות ב-NEC 3500. הוא צורב מדיות DVD-R ו-DVD+R במהירות X16 (לא מצאתי מדיות במהירות X16, אבל אפשר לצרוב ב-NEC 3500 במהירות X16 גם מדיות שהן X8).

אני מתלבט אם לטעון את הצורב ב-Firmware לא רשמי. אני רוצה לפתוח את הצורב לכל ה-zones (התקנה של Firmware ל-RPC-1), אפשור ביצוע ביטסטינג ואוברספידינג. מישהו יכול בבקשה לתת לי לינקים ל-Firmwares אמינים ל-NEC 3500? אשמח לקבל המלצות מאנשים בעלי הצורב הנ"ל שהתקינו בצורב שלהם Firmwares לא רשמיים, ויכולים לאשר שהם עובדים היטב ללא תקלות ובלי פגיעה בצורב.

בתודה מראש.

פורסם

WINDVD ו POWERDVD הם אותו דבר,אני אישית אוהב יותר את WINDVD 6.

הביטסטינג זה רק לפורמט הפלוס.

אם הצורב שלך עובד טוב ואתה מרוצה אין שום סיבה לעדכן לו לFW לא רשמיים,אני לא מאמין שצרבת על מדיית DVD שהיא כברירת מחדל מהירות 8X במהירות 16X עם ה FW הרשמי שקיבלת את הצורב.

http://www.micheldeboer.nl/firmware/index.html

אני משתמש בגירסה קצת יותר ישנה של ליגי ודי,אתה יכול להוריד את הגירסה האחרונה שלהם הרבה אנשים מרוצים,כמו שאתה יכול לראות כאן: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=125855

הנק שלי עובד סבבה,אבל כך בחשבון שעידכון לFW לא רשמי מבטל אחריות אם קורה משהו לצורב ואתה לא יכול לחזור לקושחה רשמית.

פורסם

הנק שלי עובד סבבה,אבל כך בחשבון שעידכון לFW לא רשמי מבטל אחריות אם קורה משהו לצורב ואתה לא יכול לחזור לקושחה רשמית.

למה לא?

אי אפשר פשוט לטעון אותו על גבי הלא רישמי?

בFW הרשמי הוא קורא רק את ZONE.... אהההה... איזה ZONE אנחנו בכלל? :silly:

ככה זה גם עם 3520A?

פורסם

אפשר להחזיר את הקושחה הרשמית ברוב המקרים אבל ישנם מקרים קיצונים שפשוט אי אפשר.

הצורב שלך קורא באיזה ZONE שאתה הגדרת את הנגן שלך (אתה יכול להחליף ZONE עוד 4 פעמים ואז זהו,הוא יישאר לך על הZONE האחרון שקבעת לו),אתה יכול להשתמש בתוכנה חיצונית כמו dvdidlepro ככה שתוכל לראות הת כל הZONEים.

ככה זה גם עם 3520A?

ככה זה עם כל הצורבים\נגני DVD

פורסם
  • מחבר

הורדתי את ה-Firmawre של Liggy & Dee גירסאות: v1.4 Final, v2 Beta 8, v2 Beta 9.

נראה לי שכדאי להתקין את גירסה 1.4 Final. לגבי גירסה v2 Beta 9, היא מספקת שיפורים חשובים מלבד תמיכה במדיות חדשות?

בכל אחת מהגירסאות יש גירסה מהירה וגירסה איטית (שקטה). אני לא בטוח איזה גירסה אני צריך להתקין. קראתי את ההסברים המופיעים ב-thread, ולפי מה שהבנתי הגירסה המהירה מאפשרת לעשות DVD-RIP מהיר של סרטי DVD לצורך יצירת גיבויים, והגירסה האיטית מאפשרת לנגן סרטי DVD מקוריים (DVD-ROM) בצורה שקטה (אם משתמש בגירסה המהירה, אז סרטי DVD מקוריים יוצרים רעש כאשר מנגנים אותם?).

במידה ואני רוצה גם ליצור DVD-RIP וגם לנגן סרטי DVD מקוריים, אז אני צריך בכל פעם לטעון Firmware אחר?

האם מלבד הלינק הזה http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=125855 ל-Liggy & Dee יש אתר בו ניתן להתעדכן בגירסאות החדשות שלהם?

תודה על הלינק לגירסת ה-Firmware של Liggy & Dee. במידה ולמישהו יש המלצה לגירסת Firmware של האקר אחר שהוא סבור שהיא טובה יותר מהגירסה של Liggy & Dee (מנסיונו האישי), אשמח לקבל לינק.

פורסם

הbeta האחרון יספיק לך,תמיד תוכל להעיף אותו ולשים FW אחר אם לא מוצא חן בעניך.

לגבי הגירסה השקטה והרגילה הבנת נכון,תבחר את הגירסה שאתה רוצה...אם אתה מבצע הרבה גיבויים אז לך על הגירסה הרגילה,לגבי הרעש:ממש אין לי מושג אצלי אין שום רעש שהוא מנגן.

אתה לא צריך FW אחר,פעם אחת וזהו.

הפורום של cdfreaks זה המקום היחידי לראות מתי הם מוציאים גירסאות חדשות,אבל יש גם את את האתר שנתתי לך שהוא קצת יותר מסודר http://www.micheldeboer.nl/firmware/index.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים