פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים אני רוצה דפדפן מבוסס על האינטרנט אקספלורר שיהיה כמו ציפוי עליומה הכי טוב ? MYIE2 שנקרא עכשיו MAXTHON או AVANT או שאתם חושבים על משהו אחר ?(ניסיתי לעשות חיפוש)
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים אני רוצה דפדפן מבוסס על האינטרנט אקספלורר שיהיה כמו ציפוי עליומה הכי טוב ? MYIE2 שנקרא עכשיו MAXTHON או AVANT או שאתם חושבים על משהו אחר ?(ניסיתי לעשות חיפוש)היה על זה Thread לפני לא הרבה זמן. הרוב הולכים על FireFox ולא על מה שציינת...
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים תוריד את שניהם ותבדוק מה יותר נוח לך, זה דיי אישי, זה עניין של טעם וריח.
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים MAXTHON עדיף בצורה משמעותית.לא עבדתי עם AVANT כבר כמה חודשים, אבל ל-MAXTHON יש כמה פיצ'רים שאחרי שמתרגלים אליהם אי אפשר לעבוד עם שום BROWSER אחר.לדוגמא: אתה יכול לסמן קטע טקסט ואז לגרור אותו. זה יגרום לפתיחה של GOOGLE וחיפוש של הטקסט הזה.אתה יכול לגרור לינקים וזה יפתח אותם בטאב חדש.אתה יכול לקנפג כל MOUSE GENSTURE שבא לך ויש אינסוף פקודות שהוא יכול לבצע.יש הרבה פלאגינים.וכו' וכו' וכו'.אגב, חלק הדברים האלה לא קיימים אפילו ב-FIREFOX !
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מחבר יש לי מקסטון..באמת אחלה בראוסר רק שאלה אחת בנתיים - איפה הMOUSE GERSTURE הזה? והאם יש אפשרות לחיפוש גוגל בדפדפן ?(החיפוש גוגל שיש לא עובד - זה לא שאתה מקליד מילה ואז גוגל נפתח לך עם התוצאות)
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מחבר באמת מה למשלחוץ מזה אני לא מבין את הTABים האלה...נפתח לי אחד פסדר..ואז השני אחריו ואז השלישי בא במקום השני והשני נהיה שלישי והרביעי נהיה שני... קיצר מהTAB השני ומעלה הם נפתחים אחרי הראשון
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים הוא פותח לך כל טאב חדש בצמוד לטאב הקודםכדי לשנות את זה שיפתח אחרי הטאב האחרון (כמו בפיירפוקס נראה לי) לך לoptions->Maxthon options->Tab->New tabתוריד את הV מopen new tab next to current
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים אין כמו אבנט לדעתי הכי נוח הכי קל...לא עושה בעיות קל לשימוש...אני ממליץ עליו
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מחבר הוא פותח לך כל טאב חדש בצמוד לטאב הקודםכדי לשנות את זה שיפתח אחרי הטאב האחרון (כמו בפיירפוקס נראה לי) לך לoptions->Maxthon options->Tab->New tabתוריד את הV מopen new tab next to currentאתה יכול להסביר לי יותר מה האופציה הזאת עושה בדיוק? תודהעריכה: הבנתי..וואי המקסטון ממש טוב..אז מה זה הMOUSE GESTURES ?יש פלאג מיוחד להציע לי ?אה ועוד משהו אם ידוע לך לפעמים הטעינה של העמוד מראה כאילו היא לא נגמרה אבל בעצם היא די נגמרה... (לפי דעתי הוא לא טוען עד הסוף את עמוד - כמה ITEMS לפעמים הוא מתעכב איתם) - יש פתרון ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.