עבור לתוכן

אם אני מעלה את המכפלה של המעבד שום דבר לא יכול לההרס

Featured Replies

פורסם

יש לי זכרונות ג'נריים ולוח פשוט של אסוס שלא כולל נעילת pci\agp עכשיו אם אני מעלה את המכפלה זה לא יכול להרוס כלום לא את ההארדיס

יש לי שני הארדיסקים מחוברים sata ומעבד and 64 3000 athlon יש לי מאוורר אחד 80 מקדימה למטה מכניס אוויר עוד מאוורר מאחורה למעלה מוציא אוויר עוד מאוורר על הדלת ממול הזיכרונות וההיטסינק מכניס אוויר כולם 80 ועוד אני שוקל לשים מאוורר אחד 120 מקדימה למעלה שיכניס אוויר ובעתיד עוד הרבה זמן אני שוקל לשים למעלה מאוורר והמאוורר של המעבד הוא מאוורר של קול מאסטר דפוק 2700 rpm זה הכי הרבה שהוא מגיע (המאוורר של המעבד הוא 80)

האם הטמפרטורות יעלו אם אני יעלה את המכפלה

הטמפרטורות במאמץ הם הלוח 31 המעבד 43 שני ההארדיסקים 33

פורסם

תיאורתית כן, שינוי מכפלה משנה רק את תדר המעבד ולא משפיע על תדר ה pci/agp.

קצת הסבר, המכפלה לוקחת את תדר הלוח - 200mhz במקרה שלך ומכפילה אותו בנתון ומעבירה למעבד, היא לא מתעסקת עם pci/agp ובטח שלא עם הדיסק הקשיח.

200mhz מכפלה 9 - המעבד יעבוד ב 1800

200mhz מכפלה 10 המעבד יעבוד ב 2000.

זה תאורתית, מעשית אתה לא תצליח, המכפלה של המעבד שלך פתוח רק כלפי מטה, כרגע היא על 9 ול 10 היא לא יכולה להגיע

במקרה רגיל מרימים את ה fsb ואם הזיכרון לא עומד ב1:1 מורידים את היחס שלו, אבל לך אין נעילה ולא תגיע רחוק עם ה fsb.

פורסם
  • מחבר

א. המכפלה שלי היא 10 ולא ענית על חלק מהשאלה האם זה יכול להרוס חלק כל שהוא לא חשוב מה האם בכלל זה יכול

פורסם

א. המכפלה שלי היא 10 ולא ענית על חלק מהשאלה האם זה יכול להרוס חלק כל שהוא לא חשוב מה האם בכלל זה יכול

חשבתי שמדובר בסוקט 939 בגלל זה אמרתי מכפלה 9, אבל אותו עיקרון לסוקט 754 רק עם מכפלה 10.

וכן עניתי לך, תקרא שוב ותבין.

כל עוד אתה לא מרים את ה fsb מ 200mhz התדר של agp/pci נשאר קבוע, אבל לא תוכל להגיע לאובר קלוק סביר אם בכלל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי אז בקיצור אתה מתכוון שהמכפלה של המעבד נעולה השאלה שנשאלת עכשיו איך אני פותח אותה (במדריך לאוברקלוקינג הביאו מדריך מחול לפתיחת מכפלה אבל לא הבנתי כלום משם וגם למה הם משתמשים בחומרים שהם משתמשים שם)

פורסם

אי אפשר לפתוח מכפלה במעבדי AMD64

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים