פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים צודק..אח"כ המ"פ כולו פוזה שואל אותי מי היה המורה שך אמרתי לו תשם והוא אמר הוא מורה טוב בטח לא למדת
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים הוא התכוון שהוא שם באוטומת וכמעט העיפו לו את הראש, ועפו עליו תרמילים של זה שהיה משמאלולנו בגדנע לפני המטווח היו איזה 10 שיעורי נשק, אי אפשר היה לפשל
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים תפסיקו כבר עם התמונות ! זה התחיל מ4-5 אנשים ופתאום כולם התחילו לשים אותם !DAMN NABZ
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים פשוט לא מובן לי איך נותנים נשק בידיים של חלק מהאנשים..."הנשק לא ירה לי אז דפקתי אותו בברזלים" - תגיד לי, מה אתה נורמאלי?!@
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים פשוט לא מובן לי איך נותנמים נשק בידיים של חלק מהאנשים..."הנשק לא ירה לי אז דפקתי אותו בברזלים" - תדיג לי, מה אתה נורמאלי?!@ROFL
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים לפחות 60% מהחיילים (הג'ובניקים בדרך כלל) הם דבילים! במיוחד עם נשק. אני עד היום לא מבין מי נותן נשק או מגייס דבילים?! כשהייתי בטירונות (לפני 4שנים) היו אנשים ממש אבל ממש דפוקים לא נדבר על הבסיס שנתקעתי איתו במשך כל השרות דבר אחד אני יכול לומר עליו הוא... ראיתם פעם שומרים בעמדות ששותים וודקה ומדליקים סיגרים באמצע השמירה? והם היו הכי נורמלים בבסיס...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.