פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים טוב רציתי לדעת אם ישפתרון חינמי לגיבוי של מסמכים וכו' כמו הgmail עם התוכנה שעושה כונן של החשבוןאבל הבנתי שאי אפשר לקבל עוד חשבונות יש לכם פתרונות אחריםחוץ מזה אני שוקל לקנות diskonkey עכשיו אני מטלבט יש בzap אחד של 140 שקל של 256 מגה המהירות לא חשובה לי וגם לא הגודל רק שיהיה אמיןן ולא יתקלקל אין לי מה לדאוג נכון
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים diskonkey הם לא הדבר הכי אמין העולם, במיחוד שיש להם נטיה לההרס או להאבדהכי פשוט צרוב על CD-R עולה פחות משקל ושים אותו במקום בטוח לאחר הצריבהאם אלו קבצים יחסית קטנים אתה יכול לשלוח אותם לאיזה EMAIL וחוץ מזה אפשר להשיג חשבונות GMAIL הם המשיכו לחלק
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים מחבר למה לא אמינים? 1איפה אני נרשם לgmail ? 2מה אתה ממליץ במקום שניהם חוץ מצורב שאין ליעל הלפטופ
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים מחבר טוב וואלה פתחתי את החשבון באמצעותהזמנה שלקחתי מהאתר הזה http://www.retal.nl//artikelen/lezen.php?id=47ויש ליאת התוכנה והיא עובדת עשר אז וואלה שווה חוץ מהאיטיות ישיתרון אבל שהוא זמין בכל העולם וואי אפשרלאבדאותו או שישרטוהוא חינם.בקיצור אני ממליץ לכם.עכשיו שאלה עד כמה הוא מאובטח שלא יוכלו לפרוץ לי לחשבון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.