עבור לתוכן

כיבוי מחשב פתאומי

Featured Replies

פורסם

אני יודע שפתחתי כבר פעם ת'ארד בנושא אבל לא קיבלתי תשובה וכנראה לא הסברתי נכון מה היה לי

אוקיי אז יש לי:

AMD Athelon 64 3000+

ספק 300W

וכ-4 מאוררים לא כולל של הספק

עכשיו שמתי לב שהמאוורר של הספק מוציא חום בטירוף!! ( לא כל פעם, בשעת מאמץ )

אז בזמן האחרון המחשב נכבה לי בשעת מאמץ בעיקר במשחקים וכ'ו..

והטמפרטורה שלי הייתה פעם אחת 82 ופעם 30 היא כל הזמן משתנה.

אז מה יכול לפתור את הקריסות האלה? החלפת ספק ל400W? הוספת קרור? אולי אין מספיק כוח מהספק?

בבקשה אני ממש רוצה לפתור את זה כי זה מתחיל לעצבן ואני מפחד שיגרם לי נזק לאחד החלקים או יותר..

תודה רבה רבה לעוזרים.

פורסם

רק בשביל ליבדוק אם זה באמת ביגלל טמפ', תפתח את הדלת הצדדית של המארז ותשים מולו מאוורר ביתי גדול ותפעיל אותו כשהמחשב במאמץ או עושה איזו פעולה שאמורה לגרום לו ליקרוס...

אז בזמן האחרון המחשב נכבה לי בשעת מאמץ בעיקר במשחקים וכ'ו..

המחשב נכבה ז"א רסטראט אוטומטי או ממש נכבה?

פורסם

לפי התאור הייתי מהמר על הספק כח.

פורסם

בטח מדובר בספק ג'נרי..

בכל זאת,אם זאת הבעיה או אם לא - תקנה ספק אחר.

ספק שעולה מאקסימום 500 ש"ח

פורסם
  • מחבר

רק בשביל ליבדוק אם זה באמת ביגלל טמפ', תפתח את הדלת הצדדית של המארז ותשים מולו מאוורר ביתי גדול ותפעיל אותו כשהמחשב במאמץ או עושה איזו פעולה שאמורה לגרום לו ליקרוס...

המחשב נכבה ז"א רסטראט אוטומטי או ממש נכבה?

נכבה זה נכבה

ספק שעולה מאקסימום 500 ש"ח

מה 500?!!?! ראיתי ספקים של 400W ב80-100 שקל... ושל 500W ב100-130 שקל...

פורסם

אז ראית ספקים ג'נרים בלי שם שכשרשום עליהם 400 זה בעצם נמוך יותר.. וכשאתה קונה ספק כח עם שם וכתוב שם 400W זה באמת 400W אמיתי

תנסה לעשות עוד בדיקה, תשאיר במחשב רק את הרכיבים שהווינדווס לא יכול לעלות בלעדיהם, את החשובים באמת ואז תנסה להריץ איזה משהו שיגרום למחשב להתכבות

פורסם

התגובה הישראלית הנפוצה, שבגללה הרבה אנשים סובלים מבעיות במחשבים...

הספקים הזולים האלו, הידועים כספקים ג'נריים, נותנים בדיוק את התמורה עבורה אתה משלם - ההספק המקסימלי נמוך מההספק "על הנייר" (או יותר נכון - על המדבקה), המתחים לא תמיד יהיו יציבים, ההגנה מפני בעיות מתח כמעט ולא תהיה קיימת (כשהספק מחליט למות, הוא לפעמים מחליט לקחת איתו עוד כמה רכיבים) וכו'. הספקים האלו בד"כ מורכבים מרכיבים זולים, מה שמסביר את הביצועים הפחותים ואת המחיר הנמוך.

מצד שני, קיימים ספקי כוח של חברות מוכרות, שהם מספקים את ההספק שהם מבטיחים, נותנים מתחים יציבים וכו', אבל המחיר גבוה יותר משל ספק ג'נרי.

איך אתה יודע אם הספק שלך הוא איכותי או ג'נרי? שאלה קצת בעייתית, אבל קודם כל - לספק איכותי יש מדבקה עם שם החברה המייצרת, ואם תחפש אותה באינטרנט, תוכל לקבל מידע מפורט לגבי הספק שלך. בנוסף, ספקים איכותיים בד"כ כבדים יותר, ולעיתים רבות כוללים תוספות שאין בספקים פשוטים - מאוורר נוסף, חיבורי מתח נוספים וכו'.

אם אתה קונה ספק למחשב, תמיד מומלץ שתשקיע עוד כמה שקלים בספק שישמור על החומרה ויספק לה מתחים טובים לאורך זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים