עבור לתוכן

גלצרול באמת יכול להיות פצצה או שזה המצאה של חבר שלי

Featured Replies

פורסם

אפשר להכין טרמיט עם קצת נשורת אלומיניום... יש לי את ספר הבישול האנרכיסטי איפשהו.

פורסם

יופי... גם נשורת אלומיניום אין לי בעייה להשיג...

כמה סוכר?

פורסם

בגוגל כתוב שצריך חומצה חנקתית בשביל להפוך את זה לחומר נפץ.

ומי המסכן שיכין עם חומצה חנקתית חומר נפץ עלוב שאפשר להכין איתו מלא חומרי נפץ חזקים כמו הניטרוגליצרין (אבל מאוד לא יציבים).

ואגב לגבי מה שאמרתם קודם על הסלפטר והסוכר שזה הדלק של הקסמים זה לא בדיוק נכון כי הם לא משתמשים רק בזה הם משתמשים גם אשלגן כלורט אני חושב ואפילו אבקת אלומיניום קצת, הסוכר והסלפטר לא חזקים מספיק

אפשר להכין איתם רקטות נחמדות שעפות ל20-30 מטק גובה אבל לא משהו רציני.

פורסם

לא בא לעשות פרסום אבל הפורום הטוב ביותר לדברים האלה הוא :

http://www.red-board.co.il/forum/forum.asp?fid=3

חסר בו קצת חיים אבל נסתדר...

ד"א, הכי מגניב זה ליצר מימן!! הכי קל גם!

קונים או מכינים אבקת אלומיניום [אפשר להכין מאלומיניום של הבישול עם בלנדר או דברים דומים] ולוקחים חומצה הידרוכלורית בריכוזים נמוכים [נגיד בסנו יש באחוז של 17 אם אני לא טועה אבל ייקח לזה הרבה זמן למלא בלון שלם אז נחפש משהו עם ריכוז יותר גבוה] שמים בתוך בקבוק ריק הכול וקושרים בלון בפיה [להיזהר שהגז לא יברח] ואז אחרי שהבלון מתנפח מספיק, לוקחים את הבלון, קושרים אותו ואליו פתיל או סתם חוט דליק, מדליקים את החוט ומעיפים את הבלון. תוך זמן קצר יהיה לכם מופע נחמד שם למעלה... הבעיה היא שלא יפסיק לצאת מימן מהבקבוק עד שכל האלומיניום יגמר..

פורסם

רד בורד מת מאז שקווסט רואב ועוד כמה סוסים עזבו אותו (כולל אותי ;) )

פורסם
  • מחבר

אני עדין חושב להרים את הביצפר לשמים ואין זמן למחשבה על חורמים לא יציבים חחחחחחחחחחחחח (אל תיקחו את רציני את פשוט רוצה לדדעת איך להכין פצצה אם אני יצא לי פעם להיות בעזה )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים