עבור לתוכן

גלצרול באמת יכול להיות פצצה או שזה המצאה של חבר שלי

Featured Replies

פורסם

גליצרול הוא שומן למי שלא ידע והוא נימצא בסבונים

פורסם

בטח שכן, לא ראית פייט קלאב? כשמכינים סבון משומן נוצרת שיכבה שבשילוב עם עוד כמה חומרים יוצרת דינמיט

פורסם

זה לא גליצרין?

פורסם
  • מחבר

שאלתי את המורה שלי לביולוגיה ויהא אמרה שזה גליצרול אבל זה אנירה לי אותו דבר

ואתה באמת מאמין למה שמראם בסרטים ??

פורסם

גליצרול הוא לא שומן הוא כוהל שהוא תוצר פירוק של סוכרים, ונמצא באופן מפתיע בכל מולקולה ומולקולה של הממברנה של כל תא ותא שלך, כשאליו מצומדות חומצות שומניות.

ואני חושב שאפשר להכין איתו חומר נפץ, כל מה שצריך זה לחזר אותו ולהעיף את האלקטרון מהחמצן, ואז לדאוג ששתי מולקולות יתחברו בצורה של רדיקלים חופשיים - חיבור לא יציב.

תהרוג אותי לא יודע איך עושים את זה, אבל בשביל זה יש גוגל.

הנה מה שמצאתי:

Glycerol violent reaction with strong oxidizing agents, can be explosive when mixed with nitric acid

פורסם

תכין מסוכר - יותר קל :P. ד"א זה גם הדלק של הקאסמים, סוכר + KNO3 (דשן) אםשר גם להכין מזה אבקות שריפה ועוד מלא חומרים

כפיים שישאירו אותך בלי אצבעות :silly: בדוק בגוגל אם אתה רוצה לדעת

פורסם

פעם אחת ניסתי ויצא לי מעין סופר אבקת שרפה

לקחתי סוכר (שהינו דו סוכר ) ושמתי ביחד עם אשלגן שססינתי מדשאן קיצר שמתי הכול לחוץ בתוך קופסת שימרוים שסגרתי הדלקת

ובוום רימון יד תוצרת מטבח חחחח משהו חזק מזל ששמתי רק 40-30 גרם ולא 3 קילו מה ששנאר בשק חחחחחחח

פורסם
  • מחבר

יפה יפה אז מה אני רושם פצות מסוכר?

פורסם

חשבתי תמיד שזה נייטרו-גליצרין, הגליצרין שבסבון/ג'ל לשיער זה לא מספיק. צרייך לבשל אותו ממש הרבה זמן הבנתי.

פורסם
  • מחבר

חשבתי תמיד שזה נייטרו-גליצרין, הגליצרין שבסבון/ג'ל לשיער זה לא מספיק. צרייך לבשל אותו ממש הרבה זמן הבנתי.

חחח אז כמה חבילות גל לשער בתוך סיר עם מיים חמים ויש לי ניטרו גליצרול ואז פצצה ????

גם וטרינרית וגם כימיכאית גדול חחחחח

פורסם

אז בקיצור מה המתכון להכין דינמיט? :jump:

פורסם
  • מחבר

זה תלוי בטיב המילוי חחחחחח

סתם אם אתה רוצה לפוץץ את הבית ספר המחורבן שלך ונגיד שהוא בגודל של 500 מטר רבוע חחחחח (אני מדען )

ניקח 400 קופסאות גל לשער ועוד 150 סבוני נקה 7 כאלה אתה יודע

נמיס הכול ביחד בסיר גדול נחכה שיתיבש ונשים מיתחת לשוחן מורים עם 3 נפצי סופר טיגר חחחחח מדלקים הכול ובום !!!!!!!!! חחחח

מאיפה לי לדעת תיראה בספר החירות הגדול

פורסם

חכה שניה

אז אמרנו 400 גל לשיער 150 נקה 7 סיר גדול ושלוש וספק טייגר

אז זה מספקי ל 500 מטרר רבוע..

סבבה תודה...

פורסם

נקה 7 לא יעבוד כי הוא לא על בסיס שומן... ג'ל חוחובה כן. עכשיו איזה סבון כן - מהאלו שמוכרים בחנויות של היאפיים ב-15 שקל לחתיכה, כמו ב"סבון של פעם", זה סבון גליצרין!

פורסם

אם כבר...

יש לי קצת גופרית, ואני רוצה להכין אבקת שריפה. הבעייה היא שאני לא יודע את הכמויות של המלח ושל הפחם שצריך להוסיף... מישהו יכול לעזור?

אגב, אם צריך, יש לי גם כמות די נכבדה של כדורי 5.56 שאני יכול לפרק... יש גם כמה נותבים....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים