פורסם 2002 ביולי 223 שנים ראית את התמונות שלי מהמפגש? כנראה שלא........... lean, mean fighting machine ;D שאני אבין......... אתה רוצה מכות?
פורסם 2002 ביולי 223 שנים לצורך הבהרה: [ציניות] נשמע כיף.. : [/ציניות] אני מקווה שאתה לא היית רציני..
פורסם 2002 ביולי 223 שנים אתה באמת חושב שאני רציני?????????????????????. לא משנה זה בצחוק אח למרות שפעם המאמן שלי אמר לי באימון שמי שמתחיל להתאמן אצלו יוצא דפוק על כל הראש...... ואז הוא הסתכל עליי ואמר "זה דפוק גם ככה........." טוב להיות מיוחד
פורסם 2002 ביולי 223 שנים אתה באמת חושב שאני רציני?????????????????????. לא משנה זה בצחוק אח למרות שפעם המאמן שלי אמר לי באימון שמי שמתחיל להתאמן אצלו יוצא דפוק על כל הראש...... ואז הוא הסתכל עליי ואמר "זה דפוק גם ככה........." טוב להיות מיוחד כבר התחלתי לחשוש.. ;D מי רואה דונלד דאק בימינו?!
פורסם 2002 ביולי 223 שנים אין בעיהתקבע מקום שעה ותאריךאני אהיה שםאתה בטח לא..............אתה נשמע לי האיש המדגדג... מכה שלך זה צחוק בשבילי... בלה בלה בלה...
פורסם 2002 ביולי 323 שנים רוצה אני אדגדג אותך? אני אדגדג אותך עד לתל השומר LOL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: דונלד דאק יותר חזק ממך!
פורסם 2002 ביולי 323 שנים אני לא אגיב על זה אפילו..............רק חבל שלא ראית אותי דופק פעם למישהו כיסא על הראשהיית מבין
פורסם 2002 ביולי 323 שנים כולם פה כאלה חיות, ממש פחד אלוהים.... (בעיקר SCORPION) בעצם לא מפחיד בכלל....... עדיין לא ראיתי פה מישהו שאני לא מרים 10 פעמים לפחות בדחיקת חזה..... :smoke: (ו-SCORPION, אחד כמוך בכל צד של המוט ואני עדיין לא מרגיש )
פורסם 2002 ביולי 323 שנים בקצב הזה אני ארצח מישהו היום................................................................. אני יודע שזה בצחוק אבל זה מתחיל לעצבן אותי : וזה בסדר אני מרים אנשים ששוקלים 90 קילו ואני שוקל בעצמי רק 57.......
פורסם 2002 ביולי 323 שנים מה שיפה זה שאני יכול לפרק אותך במילה אחת...... יותר נכון שתיים: "תפוס אותו" ואז נראה מה שוות כל אמנויות הלחימה שלך נגד כלב ששוקל כמעט 15KG יותר ממך
פורסם 2002 ביולי 323 שנים מה שיפה זה שאם לא הייתי מת כל כך על כלבים אז הייתי לוקח שיפוד ודוקר אותו............אבל אני פשוט מת על כלביםרואה איזה פשוט? אני אוהב סכינים ושיפודים.......... זה כיפימישהו רוצה לראות את אוסף הסכינים שלי? יש לי סכין קלצ'ניקוב גירסה מיוחדת 1972 נדמה לי.......עובר במשפחה כבר 3 דורות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.