פורסם 2002 ביולי 123 שנים אני לא מבין מה הטעם בת'ראד הזה... הוא מתחיל לרדת לפסים אישיים ואת האמת, זה היה די צפוי.מה זה משנה המראה, העיקר שאתם מרוצים מעצמכם... או שלא, ואם לא.. תנסו לעשות משהו בנידון, אבל תשמרו את זה לעצמכם.
פורסם 2002 ביולי 123 שנים מחבר יהיה טוב : אני רוצה להוריד 14 קילו ולעבוד קצת בחדר כושר וואללה אני יהיה מאושר
פורסם 2002 ביולי 223 שנים אני לא יודע מה קורה כאן!! כל אחד פה יותר ג'אבר מהשני.. אבל מוזר שכשיש כנס.. כולם נראים לי חננות אחד אחד.. :
פורסם 2002 ביולי 223 שנים אני לא יודע מה קורה כאן!! כל אחד פה יותר ג'אבר מהשני.. אבל מוזר שכשיש כנס.. כולם נראים לי חננות אחד אחד.. : חחח כן... זה כמו לקבוע להפגש עם מישהי באי סי קיו...היא אומרת שהיא רזה ויפה :gorgeous: ובסוף...יצור
פורסם 2002 ביולי 223 שנים [חחח כן... זה כמו לקבוע להפגש עם מישהי באי סי קיו...היא אומרת שהיא רזה ויפה :gorgeous: ובסוף...יצור אני רואה שיש לך נסיון בעניין...
פורסם 2002 ביולי 223 שנים אני לא יודע מה קורה כאן!! כל אחד פה יותר ג'אבר מהשני.. אבל מוזר שכשיש כנס.. כולם נראים לי חננות אחד אחד.. : ראית את התמונות שלי מהמפגש? כנראה שלא...........
פורסם 2002 ביולי 223 שנים ראית את התמונות שלי מהמפגש? כנראה שלא........... lean, mean fighting machine ;D
פורסם 2002 ביולי 223 שנים ראית את התמונות שלי מהמפגש? כנראה שלא........... lean, mean fighting machine ;D "fighting" ;)
פורסם 2002 ביולי 223 שנים יש לי בעיית משקל לא קטנה אני בגובה 1.83 מטר ואני שוקל 80 קילו. למרות שלפי כל הרישומים והטבלאות הרפואיות שבדקתי, עומס המשקל שלי הוא לא כבד מאוד, רק כבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.