עבור לתוכן

סקר: האם אתם סובלים מעודף משקל

בלי לזייף את כל האמת חבר'ה 592 הצבעות

1. 1. בלי לזייף את כל האמת חבר'ה

• להפך אני ממש רזה
    • דיי רזה
    • לא היה מזיק לי להפטר מכמה קילוגרמים
    • 5-10 קילו פחות היו עושים אותי רזה
    • 10-30 קילו כמו פק"ל לכל החיים
    • מעל 30 קילו, תמיד טוב שיש בצד

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

1) נגמרו לכם הרעיונות לת'רדים... אז כדאי שנפתח ת'רד מהי מידת הנעליים שלך?

2)כמו שאני רואה אתם כולכם שרירים וגבוהים כשאתם מאחורי מסך המחשב...

3) 1.70 50ג"ק+ בן 14

• תגובות 180
  • צפיות 14.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מי שרוצה עצה, שיסתכל בערוץ הקניות... יש שם כל מני מכשירים שעוזרים מאוד (מניסיון) ועוזרים לך לעמוד הכושר...

מי שמתלהב מהישגים- אז שיקרא שאני רצתי 80 מטר ב 11.7 שניות! מי רוצה לדבר? :smoke: :hat:

אני עושה ב10.9 ;D

בן כמה אתה?

פורסם

ת'רד מרתק...חכו חכו עוד כמה שנים מישהו יקפיץ את הת'רד הזה לראש הפורום ותראו כמה מביך זה...(בתקווה שהדטה בייס ישרוד עד אז.. :-X)

פורסם

אני עושה 9.5 שניות 100 מטר יגרועים! :nono: :AR15:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

אני עושה 9.5 שניות 100 מטר יגרועים! :nono: :AR15:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

מסלול ישר ??? ??? ??? ???

פורסם
  • מחבר

מה זה הסקר המטומטם הזה ? ומה הקשר שלו למחשבים ? או לחדשות מחשבים |? או בכלל לאתר הזה ? לא נראה לכם שהגזמתם קצת ? מה זה פה ? קהילת גנון ומאותגרי משקל ? הלו ! תתעוררו ! אם אין לכם מה לכתוב - אז אל תכתבו ! במקום - צאו לים !

408 פוסטים וכאלה שאלות אתה שואל ?! לא יאומן ! :kopfpatsch: לך לכותרת כתוב שם כללי

הנה המילווווווון .... כן כללי: כל דבר ברומו של עולם שלא שייך לאף פורום אחר יועלה בפורום הכללי

אבל לא באמת כאילו אם זה מפריע לך אני יבקש שינעלו, לא באמת כאילו אם זה כל כך מפריע לך אני יבקש שינעלו טוב ? רק בקש

פורסם
  • מחבר

בהצלחה! רק תוודא שאתה עושה את זה נכון, תאכל את הדברים הנכונים בכמויות הנכונות שלא יחסר לך שום דבר לגדילה...

אל תדאגי לבחור ;D כל הכבוד מישה מאן המשך כך!

תגיד ההחלטה באה לבד או שזה בעקבות הת'רד ושיחותינו באיציק ?

פורסם

לא, מסלול שהולך בעיגולים... ואז הוא חותך את עצמו ועושה X מיוחד כזה בהתפצלות... :smoke:

מה אתה דפוק?? באמת חשבת שאני עשיתי את שיא העולם החדש ב-100 מטר?? :bash: :bash: :bash: :AR15:

פורסם

מי שרוצה עצה, שיסתכל בערוץ הקניות... יש שם כל מני מכשירים שעוזרים מאוד (מניסיון) ועוזרים לך לעמוד הכושר...

מי שמתלהב מהישגים- אז שיקרא שאני רצתי 80 מטר ב 11.7 שניות! מי רוצה לדבר? :smoke: :hat:

10.7 בגיל 14, זה לפני שנתיים, עכשיו אני יותר מהיר 8)

פורסם
  • מחבר

חבר'ה בבקשה הת'רד הוא לא על כמה אתה חזק שרירי גבוה וטוב בספורט אם אתם לא שמנמנים אל תהרסו לנו את הכיף ;D

פורסם

"היוקוזונה מדבר" :lol: :lol: :lol:

פורסם

לא, מסלול שהולך בעיגולים... ואז הוא חותך את עצמו ועושה X מיוחד כזה בהתפצלות... :smoke:

מה אתה דפוק?? באמת חשבת שאני עשיתי את שיא העולם החדש ב-100 מטר?? :bash: :bash: :bash: :AR15:

לא מה שדיברתי שזה לא ירידה!! :nono:

פורסם

בהצלחה! רק תוודא שאתה עושה את זה נכון, תאכל את הדברים הנכונים בכמויות הנכונות שלא יחסר לך שום דבר לגדילה...

תגיד ההחלטה באה לבד או שזה בעקבות הת'רד ושיחותינו באיציק ?

הת'רד...

פורסם

רק תוודא שאתה עושה את זה בשביל עצמך ולא בשביל שאנשים פה לא יפתחו את הפה...בהצלחה!

פורסם

רק תוודא שאתה עושה את זה בשביל עצמך ולא בשביל שאנשים פה לא יפתחו את הפה...בהצלחה!

אממ.. גם וגם... נדמה לי... תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים