פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים פאדיחה המורה לתנ"ך(נקבה) מדברת "שאול הלך לשמואל" פלוץ וממשיכה לדבר כרגיל חושבת שלא שמענו אותה כול השורה הראשונה התפוצצה מצחוק החברה מאחור לא הבינו למה מזל שהוא לא היה שקט קטלני.
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים חח כן זה היה נחמד רק חבל שקודם העתקתי לכתבן ורק אחר"כ עשיתי את החידה .. זה מה שקורה שקוראים תגובה מהסוף להתחלה
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים אפחד לא אהב את האתגר המוחי שכתבתי בתגובה הקודמת שלי?רק חבל שיצא לי קנגרו...
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים בשבילי מדינה בד' זה תמיד דרא"פ, מי בכלל שם על הדנים?ועכשיו יש לי דילמה, אני בוחר היפופוטם בה' או פנדה בפ'?
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים זהו התחלתם עם הSPAM...??? פדיחות!!!! לא SPAM והנה פדיחה: שהייתי בחרמון עליתי על האוטובוס המוזר ועד שתפסתי מקום ראיתי מישהו שאני מכיר ירדתי מסתבר שאני לא מכיר אותו וגם נסע האוטובוס ..
פורסם 2005 במרץ 120 שנים מחבר רוצים שינעלו את הת'רד או מה?!ואתה.. Rule The Pc ! אני לא מאמין עליך.. אתה מצטרף אליהם?
פורסם 2005 במרץ 120 שנים יאלה הספאס חגג כאן כבר מהעומוד השני שמישהו יועיל בטובו למחוק תראד המטומטם הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.