פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים שלום, יש לי מסך עבה שטוח בגודל 17 אינץ' samsung syncmaster 793df והוא חדש....יש לי בעיה שאני רואה קווים על המסך אני לא יודע מה זה.... אבל שעשיתי את שולחן העבודה לשחור ראיתי מן קו כזה.שהוא בעצם 3 קווים קווים מחוברים צמוד והצבעים שלהם זה אדום כחול וירוק (שאלה הצבעים שאם מתקרבים למסך רואים מיליונים כאלה בטורים) הנה תמונות:אני החלפתי את המסך במסך עוד יותר חדש באותו דגם ועדיין חזרה על עצמה הבעיה.. מה אני עושה?
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים אממ... איזה תמונות??בעיקרון אלה שלושת צבעי היסוד שמהם בנויים כל הצבעים במסך (יש עוד מעבר לזה אבל אני לא יפרט)זה קורה רק בווינדווס? במשחקים יש את זה? בדוס יש את זה? אני מציע שתתחיל בזה שתעדכן את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך...
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים אם בדקת את זה במסך שונה אז יכול להיות שזה כרטיס מסך פגום תנסה על אותו מסך שלך כרטיס מסך אחר
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר קודם כל זה לא מופיע במשחקים או בכל דבר אחר... רק בשולחן העבודה וזה לא חלק מהתמונה... ודבר שני גם לדעתי יש בעיה בכרטיס מסך או בחיבור של המסך לכרטיס מסך אני אבדוק את זה.. תודה...
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים אם זה לא מופיע במשחקים או בכל דבר אחר אז זה לא קשור לחיבורים של המסך... אבל לפני זה עידכנת דרייברים לכרטיס מסך?
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים מחבר יש לי כרטיס מסך של ATI RADEON 9200 SEודרייבר של ATI .... אני לא יודע אם יש דרייבר עוד יותר מעודכן..איך אני יכול לדעת איזה גרסה של דרייבר יש לי?ולאיזה דרייבר אני צריך לעדכן?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.