פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים שלום רב!קניתי מחשב לפני חודש ומאז הוא עשה לי המון בעיות שלחתי אותו לתיקוןוהחנות אחרי שבועיים מצאה שהלוח אם k8n-e deluxe ובכלל הצ'יפסט nforce 3 לא מתאים עם הכרטיס מסך 6600gtעכשיו יש לי כמה אפשרויות לפתרון הבעיה או לקחת כרטיס מסך אחר באותו סדר גודל של מחירים שהכרטיס הכי מתאים פה הוא 9800pro או להחליף את הלוח אם ל nforce4 ואת הכרטיס מסך ל 6600gt pci-eכמובן שגם מעבד 939 יצטרך להיות מוחלף עם ה 754 שליאבל החנות המליצה לי ללכת על ה 9800pro משום שיש בעיות עם ה nforce4אז כאן אתם נכנסים לתמונה רציתי לדעת מאנשים שבאמת מבינים מה מן האופציות הכי כדאיתועוד דבר אם אני אלך ראש בראש עם החנות ובאמת יהיו לי בעיות הם יגידו לי שהם יידעו אותי מראש על העיות אז אני צריך לדעת האם באמת יהיו בעיות או לא ואם אתם ממליצים לי על האופציה של להחליף הכל אז איזה חלקים כבר לקחתאני צריך את התשובה עוד היום משום שמחר אני כבר צריך לתת לחנות את התשובה שלי.תודה מראש tomerco
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים זיווג שכל...הם לא יודעים מה הבעיה אז הם סתם זרקו... ואין שום בעיה עם הNFORCE 4...הלוח שלך מצוין וNFORCE 3 עובד מצוין עם כל כרטיס מסך...אז אני מציע לך לעבור חנות...
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים סימן קריאה אחד מספיק.האם אתה הרכבת את המחשב או הם? אולי תגיד מה הבעיה, ואנו ננסה לעזור לך לפתור אותה?
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים שלום רב! קניתי מחשב לפני חודש ומאז הוא עשה לי המון בעיות שלחתי אותו לתיקון והחנות אחרי שבועיים מצאה שהלוח אם k8n-e deluxe ובכלל הצ'יפסט nforce 3 לא מתאים עם הכרטיס מסך 6600gt איזה שטויות!!! :lol: אין דבר כזה לא מתאים!! סתם נתנו לך תשובה כי אין להם מושג מה הבעיה בכלל ועוד משהו, בכלל לא פירטת מה הבעיה הטכנית
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר הם אמרו לי שהדרייברעם החדשים של NVIDIA לא מתאימים עם הצ'יפסט NFORCE 3 250GBאז אני רוצה לדעת מה לבקש מהם את הכרטיס מסך או את הבאנדל ההוא אבל השאלה היא איזה לוח אם לקחת?
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר אבל אתם בטוחים שהוא לא יעשה לי בעיות של התנגשויות עם דרייברים ועוד בעיות כי זה ממש יבאס אותיוגם אני מאמין שהחנות תגיד לי אנחנו היזהרנו אותך בקשר לזה או משהו כזה ויהיה לי בעיות עם האחריות אז אני צריך להיות בטוחותגיד אתה יכול להמליץ לי על לוח אם הערך במחיר של 700 שקל פלוס מינוס אבל לוח שאתה יודע שהוא לא בעייתיתודה מראש
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים Y Y, בחרת לך חנות... העיקר הבריאות..לדעתי, אין בעיה עם החלקים שלך, אלא בעיה בידע ובהרכבה, אבל..אם הציעו לך אפשרות להחליף ל-NF4.. לך על זה. למשל GA-K8NF-9 nForce4-4X ממש מעולה. מנסיון (חודש).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.