פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים במקום לעבור תמונה תמונה ולעשות שמירה בשם להכינס לתיקיה לשמור .. אחרי שוב אותה פעולה האם יש תוכנה שמורידה הכל מהדף .... של התמונות בואט אחת ...
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים מחבר אך בדיוק ....? אני חייב נמשל להגדיל את התמונה ואז לשמור אותה ואז לחזור ושוב לעשות אותה פעולה לתמונה שאני רוצה ... כאב ידיים וראש שמדובר בדף אם תמונות
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים אך בדיוק ....? אני חייב נמשל להגדיל את התמונה ואז לשמור אותה ואז לחזור ושוב לעשות אותה פעולה לתמונה שאני רוצה ... כאב ידיים וראש שמדובר בדף אם תמונות לא הבנתי, האם יש לך עמוד, שמפנה לתמונות דרך לינקים ? זה הכוונה ?
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים FlashGet'הורד הכל באמצעות FlashGet>>>בחר>>>אתה בוחר את הסיומת של התמונות בדר'כ jpgוזה מוריד
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר FlashGet'הורד הכל באמצעות FlashGet>>>בחר>>>אתה בוחר את הסיומת של התמונות בדר'כ jpgוזה מורידאך בדיוק ? אבל מה אני מסמן את כל התמונות אני רואה כזה את התמונות בקטן , ולוחץ עליהם בשביל הגדלה , אך אני מסמן את כולם ומוריד הכל בפלאש ? גט אני בדיוק מנסה את התוכנה .. תודה על הלינק
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר אחי התוכנה הזו באמת טובה אבל זה מוריד את כל האתר אני רוצה רק את התמונות זה סיבוך זה מוריד מלא תיקיות אייקונים לא קושרים ואז אני צריך להפריד
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים אחי התוכנה הזו באמת טובה אבל זה מוריד את כל האתר אני רוצה רק את התמונות זה סיבוך זה מוריד מלא תיקיות אייקונים לא קושרים ואז אני צריך להפריד תסביר מה אתה מנסה להוריד.. יש לך עמוד עם קישורים לתמונות גדולות יותר ? זה הכוונה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.