פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים היא נקבה בדוק חחחח לא בדוק כמו שאתם חושבים חחחחחחח... :lol: אתה לא משאיר מקום לדמיון, אה?
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים זה מה שנקרא להקדים תרופה למכה.....אבל לפעמים עדיף להיות חולים כמה ימים בבית לנוח חחחחחחחחחחחחיאללה עברו ההקצבה של 5 דקות ידידה שלי הביאה התנחלות היום וסגרה לי את כול הזמן אבל שטויות אני חולה עליה יותר מידי שזה יהיה איכפת ליבייייייי אוהב אותכם לילה טוב
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים קודם כל, פריאור לא ממש חברה שלי, יותר מכרה, ולא הבאתי אותה לפורום, אני לא מביאה חברות לפורום כי אין לי חברות ואלו שיש לי בקושי יודעות כיצד מדליקים מחשב. ודבר שני... היא כן זרקה את ההארד דיסק!!! כן מאמי, אני זונה מרשעת 8)
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים in one wordROFL!@#$%@#$$%חחח ובלי להשמיץ בת בשגולשת בפורום כזה בטח לא כרמן אלקטרה O_o
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים in one wordROFL!@#$%@#$$%חחח ובלי להשמיץ בת בשגולשת בפורום כזה בטח לא כרמן אלקטרה O_oבפורום כזה אולי, אבל בפורומים אחרים יש אפילו יותר מכרמן.
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר in one word ROFL!@#$%@#$$% חחח ובלי להשמיץ בת בשגולשת בפורום כזה בטח לא כרמן אלקטרה O_o על התגובות האחרונות הייתי אומרת, קודם תפגוש ותראה איך נראות הבנות שבפורום הזה, אח"כ נשמע מה יש לך להגיד בנדון. :
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מה שראיתי כבר רק מעטות יכולות לשנות זאת :\ ובואי פרטי אם יש לך מה להראות LOL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.