עבור לתוכן

which DVR-Burner to chose ?

Featured Replies

פורסם

גם אצלי הוא עובד בצורה מושלמת,בכל מה שנוגע לצריבה של מדיות DVD אפילו מדיה אחת!!! לא נכשלה ונקראות מצוין על גבי המחשב שלי,הנגן הביתי ונגנים אצל חברים.

• תגובות 34
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבעיה לא בצריבה, הבעיה אך ורק בקריאה. לצרוב הוא יודע מצויין, לא נתקלתי שום בעיה.

אבל לקרוא, סיפור.

הוא קורא דיסקים מאוד מסויימים (שבמקרה הם גם היקרים יותר בשוק), אחרים הוא לא קורא או נתקע איתם. זה בצרובים, במקוריים גם קיימת בעיה דומה.

דיסק של אפל (שמגיע עם אי פוד, גרסה 11-01-2005), לא נקרא, למה? אלוהים יודע.

אותם דיסקים, נקראים נהדר בכל כונן אחר, גם הישנים וגם החדשים יותר. גם מה שהוא צורב נקרא נהדר בכל כונן אחר, אבל לפעמים הוא לא קורא מה שהוא בעצמו צורב.

מעכשיו ועד שנחליף אותו, את כל הצריבות אנחנו עושים על דיסקים DVD של סוני וCD של ממורקס. בזבוז כסף הצורב הזה.

הסוני שאתם כל כך שונאים כאן, לא עשה בעיות עם אותם דיסקים בדיוק, רק הנק חייב להיות מיוחד ולקרוא רק מדיות מסוימות.

פורסם

הסוני שאתם כל כך שונאים כאן, לא עשה בעיות עם אותם דיסקים בדיוק, רק הנק חייב להיות מיוחד ולקרוא רק מדיות מסוימות.

אף אחד לא שונא את סוני,אבל עובדות הם עובדות,בעיקרון כל מי שקונה צורב DVD קונה בשביל לצרוב על גבי מדיות DVD ולהשתמש בו כ DVD-ROM,לא כמשהו אחר,וב reviews שעשו toms hardware Anand ו cdfreaks,איכות הצריבה בצורבי DVD של סוני היו בתחתית הרשימה! לא שני ולא שלישי אלא בתחתית מול כל צורבי ה DVD בשוק,אז זה הדבר המרכזי שאני מסתכל עליו,איכות צריבה ע"ג מדית DVD.

אצלי למשל הנק קורא את כל המדיות שאני שמתי לו,בין אם זה מדית DVD או CD רגיל,ורוב מדיות הDVD שלי הם סילברליין RITEKG04 אז ככה שהם לא סוג א'.

פורסם

איכות צריבה זה לא הכל. מה שווה צורב שלא יכול לקרוא מה שהוא צורב?

ואף אחד לא שונא את סוני? הצחקת אותי, תעשה חיפוש קטן בפורום.

פורסם

אבל למה אתה מתעקש? אני אומר לך שאני (ועוד אלפים אם לא יותר) אין לנו שום בעיה בקריאה עם הצורב,זה שלך היה אחד תקול,קורה,מה לעשות.

ואם יש כאלו ששונאים את סוני רק בגלל שהם סוני אז הם ילדים קטנים,מה לעשות...אני שונא את צורבי ה DVD שלהם זה הכל.

פורסם

למה אתה מתעקש שהוא תקול למרות שגם מבחינת החברה הוא תקין?

הוא מסוגל לקרוא מדיות מסויימות, את האחרות הוא לא מכיר מבחינתו וזה לא מצב לא תקין, זה המצב הרגיל שלו.

פורסם

ומט אם אתה טוען שצורב שלך מקולקל

אז תחליף אותו בשביל זה גם קנית Nec כי הוא בא עם שנתיים אחריות...

אז דיי לבכות ותחליף אותו

ואף אחד פה לא שונא את sony כי אין לנו מה לשנוא אותם , פשוט צורב גרוע, נקודה

ויש יותר טובים בשוק בפחות כסף.

פורסם

אז זהו,הוא טוען שהצורב לא מקולקל,ככה הוא..אז ומט,אתה היחידי בעולם שיש לו צורב של נק שהוא לא מקולקל ולא קורא דיסקים,מה אני יגיד לך.

פורסם

אני כתבתי שהוא לא קורא דיסקים? אני כתבתי שהוא לא קורא דיסקים מסויימים ולטענת החברה זה מצב תקין שלו.

אין מה להחליף אותו כי זה מצב תקין, אז הוא תקין, זאת אומרת שאין סיבה לממש את האחריות. הוא יזרק לפח ברגע שנמצא מספיק כסף לקנות צורב נורמלי ואמין.

פורסם
  • מחבר

Ok people i have an option to tkae the LG DVD-RW GSA-4161B

should i take him instade of the nec ?

it is very important for me to take a DVD-RW that can Write and read Perfectly all types of media even the cheap ones

do can the LG privide this ?

or should i take th Nec ?

ineed an answer as soon i posible i will get the DVD-RW today...

so which one is the most most most RELAIABLE the nec or the LG ?

they both have an 1 year Warranty...

thanks in advance

פורסם

Ok people i have an option to tkae the LG DVD-RW GSA-4161B

should i take him instade of the nec ?

it is very important for me to take a DVD-RW that can Write and read Perfectly all types of media even the cheap ones

do can the LG privide this ?

or should i take th Nec ?

ineed an answer as soon i posible i will get the DVD-RW today...

so which one is the most most most RELAIABLE the nec or the LG ?

they both have an 1 year Warranty...

thanks in advance

אני הייתי לוקח את ה 3520A או 4163B.

פורסם

הLG הרבה יותר אמין, גם ה4161 וגם ה4163.

פורסם

שוב פעם :

wone who Writes Disks propery even at max speeds on regular cheap CD\DVD disks like the SilverLine or the LG

כאן התשובה היא NEC 3520A

which one is better, i want a RELAIABLE one that is not some gentle one who can't read disk that:

lithly have scratches on it, or files that burned some cheap generic CD-R\DVD-R Media

כאן התשובה LG4163B

אם אתה רוצה צורב שיכול לצרוב ב OVERSPEEDING על מדיות באיכות סבירה לך על ה NEC (צורב באיכות מעולה במהירות רגילה).

אם אתה רוצה צורב טוב שנחשב כקורא טוב יותר מה NEC קח את ה LG.

אגב אני חוזר ואומר, אני עוד לא נתקלתי במדיה שה NEC לא קרא לי וכונן DVD אחר כן קרא.

ו וומט, אני מתנצל על הניסיון המר שלך עם הצורב אבל הוא עדיין נחשב לצורב טוב. אגב ניסית FW לא רשמי של LIGGY ו GEE?

פורסם

גם לי יש את נק,

גם לי אין שום בעיות קריאה/צריבה

לא של CD ולא של DVD...

זאת אולי אחת הקניות היותר טובות שעשיתי....

לפותח הת'רד,

טוב עשית שלקחת את הנק.

פורסם

אני הייתי לוקח את ה 3520A או 4163B.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים