פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים אם יש לך עכבר עם גלגלת (סביר להניח שכן....)תנסה ללחוץ על הגלגלת במקום על הלחצץ השמאלי.... אולי יעבוד.....זה לא תמיד עובד, במיוחד עם הלינק הוא ב JAVASCRIPT.. מה שרשמתי גורם לכך שהכל (גם לינקים כאלו) יפתחו ב TAB חדש...
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים תודה רבה לשנייכם.Icebreak, לא הבנתי למה התכוונת כאן: 4. about:configa. browser.tabs.showSingleWindowModePrefs -> true ???תודה.
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים OVERLORD, למה שלא תשתמש בלינוקס אם אתה כל כך שונא את מיקרוסופט וחלונות? מה עוצר בעדך?
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים תודה רבה לשנייכם.Icebreak, לא הבנתי למה התכוונת כאן: ???תודה.תכתוב ב URL (בכתובת למעלה) ABOUT:CONFIG ואז יהיה לך כל מני אופציות.. תכתוב את האופציה שרשום ותלחץ שתהפוך ל TRUE
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים OVERLORD, למה שלא תשתמש בלינוקס אם אתה כל כך שונא את מיקרוסופט וחלונות? מה עוצר בעדך? ???למה שיהיה לי משהו נגד התוכנות של מיקרוסופט?כל עוד אין משהו יותר טוב אין סיבה לעבור.הFF טוב יותר מהאספלורר אז עברתי.זה לא אומר שאני שונא את מיקרוסופט.
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר שיכנעתם אותי, התחלתי להשתמש בפיירפוקס. אבל יש בו כמה באגים מוזרים; אי אפשר לסמן טקסט שאתה כותב בתיבות טקסט (כמו פה) והסמן של הכתב כזה הפוך. יש עוד מלא באגים אבל אני מניח שבעתיד, שייצאו גירסאות חדשות יותר של פיירפוקס זה יסתדר.10Q.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.