עבור לתוכן

Internet Explorer VS. FireFox

איזה דפדפן הכי טוב לדעתכם מכל הבחינות? 985 הצבעות

1. 1. איזה דפדפן הכי טוב לדעתכם מכל הבחינות?

• Mozilla FireFox
    • Microsoft I.E

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אני מתלבט בין שני דפדפנים, פיירפוקס ואינטרנט אקספלורר. במי לדעתכם הכי טוב להשתמש, ולמה?

פורסם

הנושא נטחן...

FIREFOX הוא הדפדפן הכי מומלץ...

בעיקר בגלל אפשרות הTABים אבל גם הוא יותר נוח.....

פורסם
  • מחבר

טוב, אבל אמרו לי שהפיירפוקס קצת יותר מסובך מהאקספלורר. צריך להגדיר פונטים לאתרים מסוימים כדי לראות אותם כמו שצריך, ובכלל יש אתרים שלא מוצגים בצורה נורמלית. אז מה זה שווה?

פורסם

תוריד ותראה

לא צריך להגדיר שום פונט..

www.getfirefox.com

פורסם

זה הרבה יותר פשוט מIE

טוב עצם לא הרבה יותר פשוט כי שניהם פשוטים מה כבר יש....

זה יותר נוח יותר יפה יותר מהיר ויש TABים.....

חלק מהאתרים לא תומכים בו לגמרי אבל גם זה כבר בקושי לא קיים

פורסם

הFIREFOX יותר טוב

אבל יש בו מלא באגים

למשל תנסו לבנות מחשב בפנדה(בבנה מחשב) סתם דוגמה.....

או למשל שלוחצים ENTER לפעמים זה נשאר באותה שורה ושכותבים זה עשה ENTER

הנה עכשיו זה קרה לי :!:!:$|!:$|

באתי לרשום שגם שלפעמים יש דפים מסויימים שלא תומכים בFIREFOX פשוט לא נכנס לאתר ואז צריכים IE

למשל: http://milon.morfix.co.il/default.asp

פורסם

ברור ש FIREFOX יותר טוב, אבל יש דפים שעובדים רק ב INTERNET EXPLORER ואז צריך להשתמש בחרא הזה גם לפעמים...

הסיבה המרכזית לשימוש ב FIREFOX היא זו http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=107446.0

אבל כמובן שזה רק הקצה של הקרחון :) יש לו כל כך הרבה אפשרויות כמו FIND AS YOU TYPE SEARCH, EXTENTIONS, TABBED BROWSING הוא גם מהיר יותר מ IE....

ולמה צריך לעשות כל חודש סקר בנושא מחדש ?!?!?!?!?

פורסם

הפיירפוקס לא תומך בסקריפטים ולכן אי אפשר למשל לראות את הסרטים באתר של ארץ נהדרת או לבנות מחשב אצל הדובים.. וכו' וכו'..

פורסם

הפיירפוקס לא תומך בסקריפטים ולכן אי אפשר למשל לראות את הסרטים באתר של ארץ נהדרת או לבנות מחשב אצל הדובים.. וכו' וכו'..

באיזה SCRIPT הוא לא תומך בדיוק ? הוא תומך בכל התקנים של ה W3C.. הבעיה שחלק מה WEBMASTERS של אתרים, לא מקפידים על תקנים בינלאומיים (כמו ש INTERNET EXPLORER לא מקפיד), ואז זה מה שנוצר.... אני מניח שככל שיותר אנשים ישתמשתו בזה, יותר אתרים יעבדו לפי התקנים הבינלאומיים

פורסם

כי תמונה אחת שווה 1000 מילים.

firefox0lj.png

באדיבותו של icebreak

זה פשוט הדפדפן המושלם (אחרי שיתקנו את הבאג של המועדפים).

אפשר להגיד עליו שהוא הרבה יותר מהיר, הרבה יותר יפה, יותר נוח (טאבים) והוא לוקח פחות משעבים...

החיסרון היחיד שאפשר להגדיר כחיסרון שאתרים עם כל מיני פלאש וכאלה לא פועלים אבל שמעתי שהם הולכים לתקן את זה בגירסה 1.1. (!!)

פורסם

אני מאוד מאוד מרוצה ממנו, הוא קל, נוח ומהיר יותר.

אבל העובדה שאני לא יכל למחוק את האקספלורר מעידה על הבעיתיות של התנתקות ממיקרוסופט.

פשוט יש אתרים פה ושם שפועלים פחות טוב עם הFF או שלא תומכים בכלל, וזה ממש מעצבן.

אבל עם הגדילה של הנתח של הFF גם פחות ופחות אתרים לא יתמכו בו.

ועדין, 95% מהזמן אני עם FF, ואני מרוצה.

פורסם

ללא ספק, FireFox - נורא קל לשימוש.

עכשיו אני מצטער שאני גונב את האשכול, אבל אם כבר מדברים על FireFox, מישהו בקשה יכול לומר לי איך אני עושה שכל לחיצה על לינק מסווים,

אם זה לינק בטקסט או לינק מבחוץ וכד', הפתח לי טאב חדש? יש לי את ה Tabbrowser Preferences הזה, הוא מוגדר נכון כביכול אבל בכל זאת אני לא מצליח :nixweiss:

מישהו?

תודה

פורסם

FFS תריצו חיפוש לפני פתיחת דיון!

היו על זה כל כך הרבה דיונים וסקרים שבהם הראו את החסרונות בין כל דפדפן וכו'.

פורסם

עכשיו אני מצטער שאני גונב את האשכול, אבל אם כבר מדברים על FireFox, מישהו בקשה יכול לומר לי איך אני עושה שכל לחיצה על לינק מסווים,

אם זה לינק בטקסט או לינק מבחוץ וכד', הפתח לי טאב חדש? יש לי את ה Tabbrowser Preferences הזה, הוא מוגדר נכון כביכול אבל בכל זאת אני לא מצליח :nixweiss:

מישהו?

תודה

4. about:config

a. browser.tabs.showSingleWindowModePrefs -> true

Then, Tools -> Options -> Advanced -> Tabbed Browsing -> Force links that open new windows in a new tab

פורסם

אם יש לך עכבר עם גלגלת (סביר להניח שכן....)

תנסה ללחוץ על הגלגלת במקום על הלחצץ השמאלי.... אולי יעבוד.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים