פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים כשאתה שולח פה תגובה באתר יש לך אפשרות למטה מתחת לתיבת הטקסט - "אפשרויות נוספות" תלחץ עליה ותעלה את הקובת ששמרת.
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים מחבר לא נפתח לי אבל שום קובץ לשמור צריך ללחוץ על עוד משהו חוץ מהכפתור הזה כי זה לא עושה כלום שאני לוחץ רק עליו ואני לוחץ על הכפתור הזה print screen sysrq
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים טוב אז צעד אחרי צעד - 1. לוחצים PrintScrn2. מגיעים ל- Paint של Windows3. לוחצים על CTRL+V או לחילופים על EDIt ------> Paste4. שומרים את הקובץ5. מעליים אותו לפה כמה שהסברתי קודם.
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים מחבר שאני לוחץ על המקש הזה PrintScrn המחשב לא עושה כלום אחי הכל נשאר אותו דבר
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים אתה צריך להגיע ל- Paint של - Windows בעצמך...אתה הולך ל- Start---->all programs----> Accesories------> Paintאו לחילופין בעיבריתהתחל------> כל התוכניות-----> עזרים----> צייר(את זה תעשה בצעד השני שכתבתי בהודעה הקודמת שלי)
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים לירן לא נראה לי שאתה מוסמך להרכיב מחשבים בעצמך .... אם אחרי שהסבירו לך 3 פעמים איך להעלות תמונה ואתה לא יודע . קח את המחשב שלך לטכנאי . כי טכנאי אתה עדיין לא...
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים LOL תיראה, אני יסביר לך עוד יותר מפורט מהרגע שאתה מגיע לצייר: 1)תלחץ Ctrl+v 2)כנס בתפריט למעלה ל File >> Save As 3)בשורה שכתוב לך "Save as type" תסמן JPEG (וזה מאוד חשוב!!) 4)אחרי ששמרת את התמונה, כנס לפה בשביל לשלוח תגובה 5)תלחץ על "אפשרויות נוספות" שנמצא בצד ימין 6)תלחץ על כפתור "Browse" ותבחר מהחלון שיפתח לך את התמונה שאתה רוצה להעלות וחשוב שזאת תהיה התמונה האחרונה ששמרת! זהו... אם לא תבין את זה אז אני כבר מרים ידיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.