פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים או שלא תעשה דאבל פוסטינג..התכוונתי שתשנה את הכותרת של הדיון השני, לא שתפתח חדש
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים מחבר יש לי מעבד amd 3200+ לוח gigabyte ga-k8ns הרכבתי את כל המחשב לבד פעם ראשונה שלי הכל עובד חוץ מהמשחקים הם עולים וישר יוצאים לשולחן עבודה מה יכול להיות הבעיה לא מרחתי גם משחה טרמית אבל אמרו לי שלא צריך את זה במעבדים box
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים התקנת את הדרייברים של הכרטיס מסך?התקנת את הדרייברים של הצ'יפסט?התקנת DirectX9.0C?
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים יכול להיות גם בעיה אם הכרטיס מסךתנסה start>run>dxdiag.exeושם תעשה את הבדיקות ותראה אם זה עובד
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים לך ל- Display , תצלם ךנו סקינשוט של מה שהוא מראה לך שם ותעלה לפה, בנוסף תריץ את הבדיקות שיש שם. (Test Direct Draw, Test Direct 3d)בהצלחה!
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים מחבר אני לא יודע לצלם אני הוא מראה לי ב test direct3d ריבוע מסתובב אם x ירוק וכתוב דירקטאיקס ובשני הוא מראה לי קווים בצבע טורכיז
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים OKזה נראה כאילו יש לך בעיהתנסה לעשות disable ל direct draw ובעצם להכל ותראה אם אתה רואה את אותו דבר
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים כדי לעשות סקריו שוט תלחץ על הכפתור PrintScrn על המקדלת שנמצא מעל כתפור ה- Insert וליד כפתור ה- Scroll lock.זה די חשוב פה בכדי להבין מה קורה שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.