עבור לתוכן

עזרה בהתקנת צורב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

נתחיל מזה שאני טירון בנושא חומרה. בחיים לא הרכבתי כלום בעצמי.

נמשיך: יש לי צורב DVD עם חיבור IDE. במחשב שלי ההרדיסק מחובר בIDE, וכך גם צורב CD.

אני מעוניין להתקין בנוסף את הצורב. האם הדבר מסובך? האם צריך להתעסק גם עם הביוס?

האם תוכלו להסביר לי מה בדיוק אני צריך לעשות? האם מדובר בהתקנה של כמה ברגים וזהו, או ביותר מכך?

תודה מראש.

פורסם

זה לא בעיה אתה רק שם אותו בתוך המחשב מחבר עם ברגים מחבר את החשמל ואת הכבל IDE וזהו, במקרה שאחרי זה ה CD או ההארדיסק לא מזוהה אז כבר תהיה לך בעיה כי זה אומר שצטרך לשנות את הפינים מאוחרי הכונן, אבל בכללי זה לא אמור לקרות והכל אמור לעבור חלק.

פורסם

מה זה השטויות האלה? זה לא אמור לקרות?

אם הצורב מגומפר כמו כונן אחר על אותו כבל שניהם לא יפעלו, מה בדיוק גורם לכך שזה "לא אמור לקרות"?

פורסם

ההרדדיסק צריך להיות מחובר כמאסטר על IDE1 וצורב ה DVD אמור להיות מחובר כמאסטר על IDE2. צורב ה CD כ SLAVE על אחד מהם.

תוציא את צורב ה CD מהמחשב.

בחוץ תשים את הגאמפרים במקום הנכון על צורב ה DVD וצורב ה CD.

תכניס את צורב ה DVD למקום, חבר אליו את כבל ה IDE (החיבור בקצה הכבל) ואת החשמל.

תבדוק.

אם הכל עובד סגור את הברגים ותשים את צורב ה CD באותה צורה (על החיבור האמצעי בכבל IDE).

תבדוק וסגור ברגים.

רצוי מאוד להשאיר "מדף" רווח בין הצורבים.

מיד אוסיף תמונות.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך אינטגרל, כרגיל, על העזרה המהירה.

התקנתי, ואני חושב שהדרייבר הוא ישן, של מייקרוסופט, גרסא 5.1.2535.0. יכול להיות דבר כזה? מדובר בLG 4163 שקניתי בהמלצתך כמובן (-:

במידה ואני צריך לשדרג, מאיפה מורידים דרייבר, ואיך מתבצע תהליך העדכון? אנא, בעדינות, אני טירון בחומרה...

שוב תודה יקיריי.

פורסם

על איזה דרייבר אתה מדבר?

הצורב עובד?

פורסם
  • מחבר

ובכן, נתחיל בזה שהצורב עובד. כשאני אומר "דרייבר" אני מתכוון לגרסת FIRMWARE (ככה קוראים לזה, לא? (-: ). אין לי מושג מהי הגרסא שסופקה לי והאם צריך לשדרג, כפי שהמלצת לי בשרשור אחר, לגרסא 102 אם אינני טועה.

ושוב המון תודה על העזרה.

פורסם

תבדוק עם DVDINFOPRO את ה FW שיש לך. אם איננו 102 אז שדרג ל 102.

http://de.lgservice.com/jsp/common/download.jsp?DOC_ID=KRSWL000012941&FILE_NAME=KRSWL000012941-b1-a1.zip&ORIGINAL_NAME_b1_a1=GSA-4163A102(EW).zip&FILE_GUBUN=B

עריכה: רק תקרא טוב את ההוראות ואל תשדרג FW כשיש לך מדיה בתוך הצורב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים