עבור לתוכן

המחשב מאתחל את עצמו לבד.

Featured Replies

פורסם

ואחרי שהוא עולה אני מקבל הודעה שיש בעיה רצינית בווינדווס. זה קורה כל כמה זמן ואין לי מושג ממה זה נובע ולמה זה קורה. האם זו בעיה בזיכרון פנימי שלי או אולי זה וירוס? ראיתי חברה מהפורום שיכולים לדעת מה הבעיה דרך העלאת קבצי DUMP מהוינדווס אבל הבעיה שאני לא יודע איך מעלים את הקבצים האלה לפה אז אם יש מישהו שיוכל לעזור לי מאוד אשמח. תודה.

פורסם

זה יכול להיות הרבה מאד דברים....

פעם זה לא עשה לך את זה?

זה קורה כשאתה עושה משהו? אחרי כמה זמן?

תפרט יותר

מה קורה לפני כן

האם המחשב עושה דברים משונים, רעשים משונים.....

וכמו שכתבתי למעלה וזה ממש חשוב - האם זה התחיל רק בזמן האחרון, והאם יש לזה סיבה נראית לעין...

פורסם
  • מחבר

זה קורה בפתאומיות ורק כאשר אני עושה משהו ז"א אם אני אשאיר את המחשב דולק ולא אגע בו לא יקרה כלום רק כאשר אני פותח תוכנה כלשהי זה קורה וגם לא תמיד. בעיית חימום זה לא יכולה להיות כי הטמפ' אצלי לא מגיעות אפילו ל40. אז יכול להיות שהבעיה בזיכרון פנימי? כי זה התחיל אצלי ממש בימים האחרונים.

**עריכה** - לפני כ2 דק' הופיע לי מסך כחול עם השורה הבאה:

STOP: 0x0000008E (0xC0000005, 0x8054BA39, 0xF36B7C0,0x00000000)

ונתקע. למישהו יש מושג מה זה אומר??

פורסם

אחח... אני חושב שזאת הפעם העשירית שאני כבר כותב את ההודעה הזאת... ואני תמיד מעתיק אותה מחדש  ;D

"את הריסטארט האוטומטי ביטלת? אם אתה לא יודע איך אז קליק ימני על my computer אחר כך ליבחור properties ואז ליבחור את כרטיסיית advanced משם במלבן התחתון sratup and recovery לילחוץ על settings ואז לבטל את ה V מאיפה שרשום Aotumatically  restart (אם אין שם V אז לירשום שאין) באמצע... מעכשיו במקום ריסטארטים פיתאומיים תופיע לך הודעת שגיאה - המסך יהפך לרקע כחול עם מליון כיתובים לבנים... מהכיתובים האלה אתה מעתיק לפה משהו שרשום בסיגנון

PAGE_FAULT_IN_NONEPAGED_AREA

או...

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

או שלפעמים זה יכול להיות שם של קובץ וגם אותו אתה מעתיק ובנוסף לזה יווצר לך קובץ בסיומת DMP בתוך התיקיה

C:\WINDOWS\Minidump אתה מכווץ אותו בזיפ ומעלה לפה דרך לחיצה על אפשרויות נוספות, browse וסימון הקובץ...

ותתבדוק גם מה המעלות של המעבד אצלך, כי אם הוא מתחמם יותר מידי זה מה שקורה לפעמים, אז בשביל לבדוק טמפרטורה תוריד את EVEREST

http://www.lavalys.com/products/download.php?dlid=1〈=en

כשאתה מפעיל את התוכנה תכנס לCPU, תבדוק מה הטמפ' של המעבד בזמן מאמץ (כשמשחק פועל)  ותרשום כאן"

פורסם
  • מחבר

ביטלתי את הריסטרט האוטומטי. בלי שום קשר למה שכתבת אתה יכול להבין משהו מהשורה של החלון הכחול שהעתקתי לפני כן? ואגב תוכנה בשם אוורסט מותקנת אצלי כבר מזמן והמעלות של המעבד אצלי לא מגיעות אפילו ל40. לצורך העניין יש לי פנטיום 2400 נורטווד.

פורסם

אי אפשר להבין משהו מהמידע שנתת בקשר למסך הכחול.

אמורה להיות לך שורה שמסבירה מה הבעיה ונותנת לרוב שם של קובץ שגרם לבעיה.

אם אתה יכול לצלם את המסך עם מצלמה , זה יהיה טוב , אם אין לך מצלמה , אז תרשום את המידע לפי מה שאמרתי לך.

פורסם

אי אפשר להבין מהשורה הזאת משהו כי זה כמו קוד מסובך...

תשמע, אם תעלה את המיני דאמפ לפה נוכל לעזור לך יותר טוב זה לא אמור להיות כזה קשה, דבר ראשון תכווץ בווינזיפ את הקובץ האחרון שנוצר לך בתיקיה הזאת C:\WINDOWS\Minidump ואז כשאתה שולח הודעה לפורום יש לך אפשרות ללחוץ על "אפשרויות נוספות" אחר כך תלחץ על כפתור "Browse" לך לתיקיה C:\WINDOWS\Minidump

ומשם תעלה את הקובץ שכיווצת בזיפ, זה מספיק ברור? כדאי שתעשה את זה כי רק ככה נוכל לעזור לך הכי טוב

פורסם
  • מחבר

במסך הכחול מופיע אצלי הכיתוב הבא למעלה: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL מה זה אומר ??

פורסם

כלום,זה יכול להגרם מהרבה סיבות,כפי שכבר נאמר צרף את הקבצים מתיקית הminidump ככה יהיה אפשר לדעת הרבה יותר

פורסם

אי אפשר להבין מהשורה הזאת משהו כי זה כמו קוד מסובך...קשה להבין

תשמע, אם תעלה את המיני דאמפ לפה נוכל לעזור לך יותר טוב זה לא אמור להיות כזה קשה, דבר ראשון תכווץ בווינזיפ את הקובץ האחרון שנוצר לך בתיקיה הזאת C:\WINDOWS\Minidump ואז כשאתה שולח הודעה לפורום יש לך אפשרות ללחוץ על "אפשרויות נוספות" אחר כך תלחץ על כפתור "Browse" לך לתיקיה C:\WINDOWS\Minidump

ומשם תעלה את הקובץ שכיווצת בזיפ, זה מספיק ברור? כדאי שתעשה את זה כי רק ככה נוכל לעזור לך הכי טוב OK MAN

כלום,זה יכול להגרם מהרבה סיבות,כפי שכבר נאמר צרף את הקבצים מתיקית הminidump ככה יהיה אפשר לדעת הרבה יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים