פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים היה לי היום יום חופשי אחד אז החלטתי לנסות ולשדרג דווקא את התוכנה שלי דבר ראשון התקנתי את ה-FireWall של ZoneAlarm. אחלה חוץ מדבר אחד - האייקון שלו ב-TaskBar מעצבן אותי - למה הוא צהוב? יש מה לעשות עם זה? דבר שני התקנתי את FireFox סוף סוף במקום ה-Mozilla שלי ולעומת המוזילה כשאני פותח לשונית חדשה בשועל הוא נשאר לי בחלון הנוכחי ולא עובר ללשונית החדשה - אפשר לשנות את זה? 10X
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים לגבי הראשון לא נראה לי (אפשר פשוט להסתיר אותו ב XP)...לגבי השני, TOOLS -> OPTIONS -> ADVANCED -> TABBED BROWSING -> SELECT NEW TABS IN LINKSאם אתה רוצה שכל החלונות החדשים יפתחו ב TABS (ולא לפעמים בחלונות חדשים אם זה JAVASCRIPT), אז:4. about:configa. browser.tabs.showSingleWindowModePrefs -> trueThen, Tools -> Options -> Advanced -> Tabbed Browsing -> Force links that open new windows in a new tabאני ממליץ גם על התוספת ADBLOCK
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים מחבר אחלה בחלה - עבד.מה עם הZA? יש למישהו רעיון? זה פשוט מושך לי את העין לשם כל הזמן
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים כבר שמעתי על שיקולים שונים ומשונים בעד/נגד תוכנה מסויימת אבל אייקון???עוד מעט תגיד לי שבגלל שקוראים לה zone alarm אתה לא רוצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.