עבור לתוכן

מפרט AMD סופי לפני קנייה...

Featured Replies

פורסם

1 Samsung 17 CRT SyncMaster 793DF Silver 835 ש"ח

1 LITE ON 52X32X52 Bulk 159 ש"ח

1 Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard 84 ש"ח

1 Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 1,230 ש"ח

1 GyroTech Midi Atx BOND II USB H7650 188 ש"ח

1 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 AMD 64 3000 939 Oem 1GB DDR 3200 1,995 ש"ח

1 WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 575 ש"ח

קירור של TERMALTAKE

זכרון של 512X2 (משולב CORSAIR + A-DATA)

ושאלה נוספת:

האם המעבד הזה נחשב טוב להמהרה ?

האם יש גרסה בעלת אותה מהירות (3000) אבל עם ליבה אחרת?

פורסם

המעבד טוב ל-OC אך שים לב כי ל-OC תצטרך קירור טוב (תוודא כי הנך מקבל קירור עם המעבד שכן גרסת OEM בד"כ לא כוללת קירור). מה הדגם של הזכרונות? במידה ואילו זכרונות פשוטים לא הייתי מצפה לתוצאות גבוהות ב-OC. שים לב כי ספק הכוח הינו ג'נרי (במידה ומגיע אחד כזה עם המארז) ולא מומלץ. על כן, הייתי ממליץ להשקיע בספק 300W של HEC לפחות.

פורסם
  • מחבר

הקירור הוא כנראה Thermaltake Volcano SilentBoost K8 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64

והספק הוא זה שמגיע עם המארז של Compucase super Midi Tower CI 6A19

כך שזה נראה לי סביר.

בכל מקרה מדובר על המהרה פשוטה, עד 25-40% יותר. אני לא עושה תחרות מי נשרף ראשון, רק מנסה להוציא יותר בפחות. (ועדיין להיות יציב כאילו ככה זה הגיע מהמפעל).

פורסם

שניהם איכותיים, אך במקרה שלך קצת גבוליים.

אחלה קירור, ויחסית שקט, אבל בOC אני לא בטוח שהוא יספיק לך.

הספק כוח איכותי וטוב, אבל 300W זה גבולי למערכת שלך, יסחוב, אבל ממש על הקצה.

פורסם
  • מחבר

הספק כוח איכותי וטוב, אבל 300W זה גבולי למערכת שלך, יסחוב, אבל ממש על הקצה.

איך ניתן לדעת (לאחר התקנה) האם הספק כוח לא מספיק? האם המחשב מתחיל לבכות (ממש דמעות..) או שהוא מתחיל לילל ?

וברצינות, מה קורה? הוא לא נדלק ?

פורסם

במפרט גבולי הוא ידלק (כי הרכיבים לא צורכים את המקסימום על ההתחלה), אבל אז בזמן עבודה היו בעיות, שיפתרו אחרי ניתוק מספר רכיבים מהספק (הורדת העומס).

למפרט הנוכחי אמור להספיק 300W, אבל אני ממש לא סגור על זה שאם תוסיף כמה מאוררים, רכיבי USB, ביום מן הימים תרצה להוסיף עוד סטיק של זיכרון, אני לא בטוח שגם אז ה300W יחזיק את כל זה.

ככה שלמען השקט הנפשי עוד לפני הקניה הייתי מחליף למינימום 350W רק בשביל להיות רגוע. (היום ספק של 400W עולה בסביבות ה 350 שקל).

פורסם

במפרט גבולי הוא ידלק (כי הרכיבים לא צורכים את המקסימום על ההתחלה), אבל אז בזמן עבודה היו בעיות, שיפתרו אחרי ניתוק מספר רכיבים מהספק (הורדת העומס).

למפרט הנוכחי אמור להספיק 300W, אבל אני ממש לא סגור על זה שאם תוסיף כמה מאוררים, רכיבי USB, ביום מן הימים תרצה להוסיף עוד סטיק של זיכרון, אני לא בטוח שגם אז ה300W יחזיק את כל זה.

ככה שלמען השקט הנפשי עוד לפני הקניה הייתי מחליף למינימום 350W רק בשביל להיות רגוע. (היום ספק של 400W עולה בסביבות ה 350 שקל).

יש את הדגם הזה...Compucase super Midi Tower CI 6A19....עם ספק 400W של HEC....

כמעט בכל חנות...

פורסם

למה פה? זה מתאים לפורום מפרטים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים