פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים אני צריך להוריד תמונות מאתר מסוים, אז נכון שאפשר להציץ בSOURCE ואפשר גם לפעמים לגרור את התמונה לADDRESS אבל יש איזה אתר שהשיטה השנייה לא פועלת עליו והראשונה לא יעילה כי אני צריך להוריד ממנו יותר ממאה תמונות וזה סרט לעשות את זה מהSOURCE... אז רציתי לדעת אם יש איזה Java script שאפשר להתקין או איזה דפדפן או מה שזה לא יהיה שפשוט נותן RIGHT CLICK בכל מצב... תודה
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים ב INTERNET EXPLORER תנסה ללחוץ CTRL-N ואז יפתח לך את ה TOOLBAR, אולי שם תעשה VIEW SOURCE ותראה את ה URL של התמונה...אפשרות שניהב FIREFOX תכנס ל OPTIONS ל WEB FEATURES ל JAVASCRIPT ל ADVANCED ותנסה לבטל את ה DISABLE CONTEXT MENUS
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר אני צריך להוריד כל מיני תמונות מהאתר הזה http://imageevent.com/willyp/firearmsalbums/britishenfieldsmles13?z=9&c=4&n=1&m=-1&w=4&x=0&p=1תנסו, אם מישהו מצליח תגידו לי איך.תודה.נ.בולא מה SOURCE
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר בבקשה תקראו את מה שאני כותב, אני לא כותב את זה סתם...מאות תמונות... לך תתחיל לעשות COPY PASTE לכל עמוד, זה סיוט !אני צריך להעיף את הRIGHT CLICK DISABLED.נ.באם אפשר היה להגיע לספריית האם עם כל התמונות באתר... זה גם יכל לעזור.
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים אתה יכול פשוט לסמן את התמונה עם העכבר (תוך כדי לחיצה על כפתור שמאלי) ולעשות copy-paste.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.