פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים אני ממש צריך עזרה בבחירה כאן!לדוגמה יש את לוח האם הזהGigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939אבל יש גם עוד לוחות נורא דומים אחד נוסף לו ULTRA ואחד נוסף עם עוד איזו מילה...אני פשוט לא מבין מה הם ההבדלים (מדובר ב200 ש"ח הבדל) ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי לי לקנות..תודה!
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים נסית לבדוק באתר של גיגהבייט?http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/ComparisonSheet_CPUType_Socket+939.htm
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים מחבר ראיתי את הדף ששמת. הבעיה היא שאני לא כל כך מבין את ההבדלים..אני מתכונן לקנות מחשב בתקציב של 5000+ לא כולל מסךAMD ATHLON 64 3000+GIGABYTE FX 6600GT1000 DDR פנימיאיזה לוח אם הכי מומלץ..?הבנתי שהSLI הוא לשני כרטיסי מסך אז אני לא צריך אותו אבל אני רוצה לוח אם טוב שלא יפריע לניצול מיטב הביצועים...תודה
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים ההבדלים העקריים הם בתוספות שונות שיש בלוחות היקרים יותר (ואם אתה לא מבין מה ההבדלים אז כנראה שאתה לא צריך אותן)באופן בסיסי הלוחות כמעט זהים, המחיר כמובן שונה.
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים אז מה אתה מציע לי אם אני לא מבין בזה כל כך?ומה זה הULTRA הזה?זה DUAL BIOS...DUAL LAN...יש לו SATA-II שב k8nf-9 אין....קיצור אם אתה צריך את כל זה...אז תקנה את אחד הדגמים...בעיקרון יש 3 סוגים של nForce4....המקוצץ..(הכי זול)SLI...לשתי כרטיסי מסך...ULTRA...שהוא מעולה...יכולות OC טובות...ויותר פ'יצרים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.