עבור לתוכן

הצורב והכונן של הדיסקים לא פועלים כנסוווו

Featured Replies

פורסם

אני מכניס דיסק לכונן והוא לא פותח אותו ניסיתי גם בצורב לשים והוא מדליק אור לשניה אבל לא פותח את הדיסק

ושאני ניכנס למחשב שלי מופיע לי רק כונן c ו a מישהו יודע למה הוא לא קורא את הדיסקים זה עבד לפני כמה זמן?

פורסם

לא הבנתי אם כבר הכנסת דיסק ואז הכונן לא נפתח או שאתה מנסה להכניס דיסק.

יכול להיות שאחד הכבלים במחשב התנתק, או שפשוט הכון הוא כונן זקן והמנגון שאחראי על פתיחת וסגירת התריס דפוק.

בכל מקרה יש לך חור קטן ליד הנוריות של הכונן, תנסה לפתוח את הכונן בצורה ידנית, ע"י שימוש במהדק משרדי (כמו בעזרה של אופיס) שתכניס לתוך החור.

זה שהכונן לא מופי בסייר רק מחזק לי את ההשערה שהתנתק הכבל נתונים.

פורסם
  • מחבר

לא אחי שאני מכניס דיסק זה טוען קצת המנורה דולקת אבל זה לא עולה

פורסם

1. בדקת את החיבורים של הכבל נתונים?

2.יכול להיות שהדיסק דפוק? התקלה חוזרת בכל דיסק או רק בדיסק מסויים?

3. יכול להיות שהעינית מלוכלכת, תקנה דיסק ניקוי בעשרה שקלים ותריץ אותו. אצלי זה החזיר דיסקמן לעבוד.

פורסם

אני מכניס דיסק לכונן והוא לא פותח אותו ניסיתי גם בצורב לשים והוא מדליק אור לשניה אבל לא פותח את הדיסק

ושאני ניכנס למחשב שלי מופיע לי רק כונן c ו a מישהו יודע למה הוא לא קורא את הדיסקים זה עבד לפני כמה זמן?

הפתרון הפשוט הוא לבדוק את ה JUMPERS וה DATA CONNECTORS ולראות שהם תקינים... תבדוק את זה.. אם זה בסדר, אז יש בעיה בהגדרות של WINDOWS, קודם תבדוק את הראשון...

פורסם
  • מחבר

אחי אין לי מושג מה זה

JUMPERS וה DATA CONNECTORS

פורסם

אחי אין לי מושג מה זה

JUMPERS וה DATA CONNECTORS

זה הכבל המחבר בין הלוח אם לדיסקים (תבדוק שהם במקום ובכיוון הנכון, החוט האדום בכיוון כמו בהארד דיסק), וה JUMPERS זה הדברים השחורים/כחולים שנמצאים באחורה של הכוננים וניתן לשלוף אותם ולשים במקום אחר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים