פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים אני מכניס דיסק לכונן והוא לא פותח אותו ניסיתי גם בצורב לשים והוא מדליק אור לשניה אבל לא פותח את הדיסקושאני ניכנס למחשב שלי מופיע לי רק כונן c ו a מישהו יודע למה הוא לא קורא את הדיסקים זה עבד לפני כמה זמן?
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים לא הבנתי אם כבר הכנסת דיסק ואז הכונן לא נפתח או שאתה מנסה להכניס דיסק.יכול להיות שאחד הכבלים במחשב התנתק, או שפשוט הכון הוא כונן זקן והמנגון שאחראי על פתיחת וסגירת התריס דפוק.בכל מקרה יש לך חור קטן ליד הנוריות של הכונן, תנסה לפתוח את הכונן בצורה ידנית, ע"י שימוש במהדק משרדי (כמו בעזרה של אופיס) שתכניס לתוך החור.זה שהכונן לא מופי בסייר רק מחזק לי את ההשערה שהתנתק הכבל נתונים.
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים 1. בדקת את החיבורים של הכבל נתונים?2.יכול להיות שהדיסק דפוק? התקלה חוזרת בכל דיסק או רק בדיסק מסויים?3. יכול להיות שהעינית מלוכלכת, תקנה דיסק ניקוי בעשרה שקלים ותריץ אותו. אצלי זה החזיר דיסקמן לעבוד.
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים אני מכניס דיסק לכונן והוא לא פותח אותו ניסיתי גם בצורב לשים והוא מדליק אור לשניה אבל לא פותח את הדיסקושאני ניכנס למחשב שלי מופיע לי רק כונן c ו a מישהו יודע למה הוא לא קורא את הדיסקים זה עבד לפני כמה זמן?הפתרון הפשוט הוא לבדוק את ה JUMPERS וה DATA CONNECTORS ולראות שהם תקינים... תבדוק את זה.. אם זה בסדר, אז יש בעיה בהגדרות של WINDOWS, קודם תבדוק את הראשון...
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים אחי אין לי מושג מה זהJUMPERS וה DATA CONNECTORS זה הכבל המחבר בין הלוח אם לדיסקים (תבדוק שהם במקום ובכיוון הנכון, החוט האדום בכיוון כמו בהארד דיסק), וה JUMPERS זה הדברים השחורים/כחולים שנמצאים באחורה של הכוננים וניתן לשלוף אותם ולשים במקום אחר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.