פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים אני שלחתי לפני כמה שעות ועדיין לא קיבלתיושלחתי איזה 3 אימיילים שונים מהוטמייל(ועוד לפחות 2 מיאהו)למישהו יש מושג מה קורה?ואין בעיה אחי,BTW,cs pwnz ;D
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים אני שולח ?עריכה : An invitation has been emailed to your friend Itai at itait@terraflex.co.il.A copy of this invitation has been saved in your Sent Mail folder.נשלח :-*
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים אפשר בבקשה הזמנה? sxs@pcpro.co.il An invitation has been emailed to your friend SXS at sxs@pcpro.co.il. A copy of this invitation has been saved in your Sent Mail folder. נשלח :-* בבקשה
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים עוד מישהו צריך יש לי עוד שתי הזמנות(תיקון 3)דרך אגב אמרו לי כרגע שמישהו פיתח תוכנית שמאפשרת להשתמש ב-Gmail כדיסק כשיח מרוחק
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים וואי התרד הזה מתקדם מהר מידי עד שראיתי שביקשו הזמנות כבר שלחו להם בקיצור יש לי עדיין 6 אם מישהו רוצה שישלח הודעה לפרטי או יפרסם כאן, אני יראה את זה אבל בטח מישהו יקדים אותי.
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים אני ישמח להזמנה eldada3@walla.co.il.תודה.Mafteah אתה שולח או אני??ובקשר ללינק הבן אדם לא בבית אבל כשהוא יהיה בבית הוא אמר שהוא יתן לי לינק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.