פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים קיבלתי תGMAIL, תודה עכשיו, למישהו יש רעיון לlogin name ??? (הכל תפוס! בwalla.com ישלי את השם המלא שלי שהוא מאוד נפוץ, אפילו rumpelstiltskin (עוץ-לי-גוץ-לי), וApu.Nahasapeemapetilon תפוסים בgmail!) ד"א, משהו יודע למה yahoo mail חשב שההזמנות שלי לgmail הן junk mail?
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מאיזה שהיא סיבה זה לא הגיע.... :'(מישהו יכול בבקשה לשלוח לי שובהמייל שלי הוא nir_of@yahoo.com
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מישהו יכול לשלוח לי הזמנה לאימייל: alonm7@coolmail.co.il ?תודה רבה רבה רבה לשולח!
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מישהו יכול לשלוח לי בבקשה עוד פעם, פשוט המייל של YAHOO מסווג את ההודעות כספאם ואז הן נמחקו לי אוטומטית... סידרתי את זה, אז מישהו יכול בבקשה לשלוח שוב
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מישהו יכול לשלוח לי בבקשה עוד פעם, פשוט המייל של YAHOO מסווג את ההודעות כספאם ואז הן נמחקו לי אוטומטית... סידרתי את זה, אז מישהו יכול בבקשה לשלוח שוב תבדוק, אולי זה רק בBULK MAIL.נרשמתי משהו צריך הזמנה? (למי שמחפש אותי, האימייל החדש שלי זה alberteinstein2@gmail.com ;D)
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים בעיקרון זה היה מכוון שאת כל הBULK הוא מוחק אוטומטי... ובכלל אני לא יכול לראות אותו... סידרתי את זה עכשיו...
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מישהו יכול להסביר לי את כל הקטע של ההזמנות ואיך לקבל אותן?איך אפשר לתת הזמנה ובקיצר כמה שיותר להסבירתודה
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מישהו יכול להסביר לי את כל הקטע של ההזמנות ואיך לקבל אותן?איך אפשר לתת הזמנה ובקיצר כמה שיותר להסבירתודהברגע שיש לך חשבון שם, מדי פעם (אחת לכמה שבועות / חודשים), GOOGLE נותנים לך 6 הזמנות, שאותם אתה יכול לחלק למי שאתה רוצה... לא כולם מקבלים תמיד, ואין שיטה איך "לזכות" בהזמנות... ברגע שיש לך הזמנות לחלק אתה תראה הודעה על כך בחלק העליון של המסך (6 INVITES LEFT) או משהו כזה...
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מישהו יכול לשלוח לי הזמנה לאימייל: alonm7@coolmail.co.il ? תודה רבה רבה רבה לשולח! שלחתי לך כבר שניים!!! למה אתה צריך עוד אחד?
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מישהו יכול לשלוח לי הזמנה לאימייל: alonm7@coolmail.co.il ?תודה רבה רבה רבה לשולח!נשלח!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.