פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים בינתיים, מישהו יכול לשלוח הזמנה לאח שלי, הוא די לוחץ עלי... תשלחו לאימייל: alonm7@coolmail.co.il תודה רבה לשולח!
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים למעלה בין כפתור ה settings ובין כתובת הדוא"ל שלך, צריך להופיע השורה "Invite X friends to Gmail"(במקום X יהיה רשום מספר ההזמנות שברשותך)השורה צריכה להופיע בצבע אדום כהה, בכתב מובלטשתלחץ על השורה יהיה לך חלון קטן עם מקום להקלדה של מקום האימייל של חבר שלך, תקליד שם את האימייל ותלחץ על Sendאין לי
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים Gimme gimme gimme! מי יכול להזמין לי GMAIL? האימייל שלי זה: a_change_0f_seasons@yahoo.com לא קיבלתי אימייל עדיין, אפשר לשלוח שוב? ( ה of בכתובת שלי זה אפס לא האות O) תודה!
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים לא קיבלתי אימייל עדיין, אפשר לשלוח שוב? ( ה of בכתובת שלי זה אפס לא האות O) תודה!למה לעזאזל יש לך כתובת כל כך ארוכה?בדרך כלל אנשים מנסים שתהיה להם כתובת אימייל קצרה ופשוטה ככל שאפשר...בכל מקרה, אני לא יכול לשלוח כי אין לי
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים glassmoonיש לך עוד הזמנה?אם כן תשלח לאח שלי, הוא ממש מציק לי בעניין (כתבתי למעלה ת'אימייל שלו)
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים יש לך עוד הזמנה? אם כן תשלח לאח שלי, הוא ממש מציק לי בעניין (כתבתי למעלה ת'אימייל שלו) Done
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.