פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים desert נשלחה הזמנה. קיבלתי ועשיתי , תודה רבה לך. דרך אגב , זה תומך ב POP3 כך שיהיה אפשר לבדוק עם אואטלוק?
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים תכנס למטה לאפשרויות חשבוןלמעלה ללשונית POP3תאפשר את השירותותוריד את הקובץ EXE שמתקין לך את החשבון על התוכנה (כי הגדרה ידנית קצת מסובכת עם החלפת פורטים וכו..)
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים עד כמה שידוע לי הג'ימייל לא יפתח לחופשי עד שיגמרו העניינים בבית המשפטבנתיים החברה בג'ימייל עושים עבודה מצויינת בהפצצת הזמנות ככה שלכל העולם כבר יהיה חופשי חשבונות ועדיין השירות לא יפתח רשמית (שוב, כנראה בגלל התביעות המשפטיות)
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים הממשק של GMAIL סורק את ההודעות ולפי מילים מסויימות אמור להציג לך פרסומות טקסט בצדהעניין אומר ככה, ברגע שאתה נרשם לשירות GMAIL אתה מסכים בזאת שרובוט יסרוק את המיילים שלך אך ורק בשביל להציג פרסומות ולא לשום מטרה אחרתאבל ברגע שאתה משתמש תמים ששולח אימייל ללקוח GMAIL, לא הודיעו לך בשום דרך שהיא, ואתה לא אישרת שרובוט יסרוק את מה שרשמת...אני לא יודע אם העניין הזה כבר נסגר בבית המשפט או שעדיין בתהליכים, אבל אני לא רואה שום סיבה הגיונית אחרת להשאיר את השירות בטא...(חוץ מההרגשה המגניבה להעביר חשבונות בין אנשים.. מעיין שירות מחתרתי לקומבינטורים בלבד ;D)
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים חח כן זה רק תורם לפופלאריות שלו, "להשיג" חשבון ג'ימייל למרות שלא "כולם" יכולים להשיג אחדאבל זו אכן בעיה משפטית די חמורה, גם ככה הקטע עם הסריקה די בעייתי (היא פועלת כרגע? כי הפירסומות שקיבלתי עד עכשיו לא היו ממש קשורות לתוכן, ורובן היו למנוע חיפוש של מיקרוסופט(?!))
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים Gimme gimme gimme! מי יכול להזמין לי GMAIL? האימייל שלי זה: a_change_0f_seasons@yahoo.com עריכה: תודה מראש! לא קיבלתי עדיין את ההזמנה באימייל, זה אמור לקחת הרבה זמן? (ד"א of בכתובת הנוכחית שלי מאויית עם 0 (אפס), לא האות O.)
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים Gimme gimme gimme! מי יכול להזמין לי GMAIL? האימייל שלי זה: a_change_0f_seasons@yahoo.com קיבלתה!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.