פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים יש לי זון אלרם אבל כיביתי אותו וזה עדיין לא עבדאני ינסה על מחשבים אחרים ויעדכןהתגובות בYNET קופצות לך?כי אם לא, יכול להיות שאתה בבעיה עם הפרופיל שלך, גם לי זה קרה.חוץ מזה, דבר I תנסה לעשות ALLOW לGMAIL TOOLS->OPTIONS->WEB FEATURES
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים היי!מישהו יכול בבקשה לשלוח לי גם הזמנה ל-GMAIL.אני אודה מאוד למי שיוכל לשלוח.תודה,צחי.zachi_gigi@hotmail.com
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים zachi_gigi@hotmail.comaviram@techno.co.iladmin@tipserv.comלשלושתכם שלחתי, שלחתי כבר שתי הזמנות קודם ושנכנסתי היום ראיתי שזה התמלא לי ושוב היו לי 6 הזמנות הרגע שלחתי שלוש נשארו שלוש מי שרוצה שיגיד.
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים התגובות בYNET קופצות לך?כי אם לא, יכול להיות שאתה בבעיה עם הפרופיל שלך, גם לי זה קרה.חוץ מזה, דבר I תנסה לעשות ALLOW לGMAIL TOOLS->OPTIONS->WEB FEATURESב-ynet דווקא כן קופצות ועשיתי הרשאות מיוחדות לגי מייל ועדיין לא עובד
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים מה המקסימום נפח להודעה בודדת (שמתקבלת) ?10 מגה וזה כל הזיןאבל!,מוואלה לוואלה לעומת זאת הנפח המקסימלי הוא 30 מגה
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים היי...אפשר בבקשה איכשהו לקבל הזמנה גם,כי מחפש אימייל טוב כבר הרבה זמן:זה האימייל שלי : Snoop2k4@hotmail.comתודה!
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים היי!אני גם אשמח לקבל לינקאפשר לשלוח ל tomer_bid@yahoo.comאשמח לקבל גם, תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.