פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אתה שמח מהר מידי GNOMEהGMAIL תומך ב UTF-8 ולא בפונטים עבריים שרוב הקליינטים משתמשים (אריאל, דוד, מרים, טיימס ניו רודמן וכו..)עריכה: אני מאוד מקווה שזה עדיין לא עודכן והם סתם כותבים 100% כי אם ה"תמיכה המלאה בעברית" מסתיימת ב UTF-8 זה לא הולך להשתפר וזה לא יתאים למשתמשים ישראליים...מקווה מאוד שיעשו מאמץ ויעדכנו גם תמיכה בפונטים נפוצים שמשתמשים בהם ביומיום (לדוגמא ארבעת הפונטים שכתבתי קודם..)
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים זה לא תמיכה של GMail בשפה העברית - זה:Google translation status report of main site
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אתה שמח מהר מידי GNOMEהGMAIL תומך ב UTF-8 ולא בפונטים עבריים שרוב הקליינטים משתמשים (אריאל, דוד, מרים, טיימס ניו רודמן וכו..)עריכה: אני מאוד מקווה שזה עדיין לא עודכן והם סתם כותבים 100% כי אם ה"תמיכה המלאה בעברית" מסתיימת ב UTF-8 זה לא הולך להשתפר וזה לא יתאים למשתמשים ישראליים...מקווה מאוד שיעשו מאמץ ויעדכנו גם תמיכה בפונטים נפוצים שמשתמשים בהם ביומיום (לדוגמא ארבעת הפונטים שכתבתי קודם..)אמממ אני רואה שיש פה קצת בעיה והיא שכאשר שלחתי לעצמי כדי לבדוק מוואלב ומעוד מקום אחר אז לא הייתה בעיה.אבל מהוטמייל ומיאהו הייתה בעיה. אבל אני מניח שבין ג'ימייל לג'ימייל לא תהיה בעיה.
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים מישהו יכול בבקשה לשלוח גם לי הזמנה? srudich81@walla.com תודה רבה מראש!! שלחתי
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים יש לי עכשיו 6 הזמנות אבל אני מנסה ללחוץ על הכפתור של להזמין והוא פשוט לא עובד לי
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים יש לך NIS ?כי משום מה הרבה אנשים עם נורטון אינטרנט סיקיוריטי אומרים שיש להם בעיה לפתוח את הלינק...
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים יש לי זון אלרם אבל כיביתי אותו וזה עדיין לא עבדאני ינסה על מחשבים אחרים ויעדכן
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אמממ נסה לסגןר לגמרי את הדפדפן ולפתוח אותו שוב כי זה קורה לפעמים שלינקים לא עושים כלום.אז תאתחל דפדפן ותראה.
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים Burton, ישך במקרה את הסרגל כלים של גוגל?כי הוא חוסם פופאפים, ומונע מהחלון להפתח.אם כן, אז תנטרל אותו או שתלחץ על CTRL לפני הלחיצה על הלינק.
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אין לי שום חוסם פופאפים חוץ מזה המובנה במוזילה אבל גם באיכפלורר זה לא נפתח וגם כשביטלתי את הפייוול לא עזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.