עבור לתוכן

למי יש GMAIL

Featured Replies

פורסם

אתה שמח מהר מידי GNOME

הGMAIL תומך ב UTF-8 ולא בפונטים עבריים שרוב הקליינטים משתמשים (אריאל, דוד, מרים, טיימס ניו רודמן וכו..)

עריכה: אני מאוד מקווה שזה עדיין לא עודכן והם סתם כותבים 100% כי אם ה"תמיכה המלאה בעברית" מסתיימת ב UTF-8 זה לא הולך להשתפר וזה לא יתאים למשתמשים ישראליים...

מקווה מאוד שיעשו מאמץ ויעדכנו גם תמיכה בפונטים נפוצים שמשתמשים בהם ביומיום (לדוגמא ארבעת הפונטים שכתבתי קודם..)

• תגובות 686
  • צפיות 42.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחחחחח גוגל OWNZ

היה לי 6 הזמנות

הזמתי 3 אנשים

והיום קיבלתי עוד 3 הזמנות.

פורסם

זה לא תמיכה של GMail בשפה העברית - זה:

Google translation status report of main site

פורסם

מישהו יכול בבקשה לשלוח גם לי הזמנה?

srudich81@walla.com

תודה רבה מראש!!

:D

פורסם

אתה שמח מהר מידי GNOME

הGMAIL תומך ב UTF-8 ולא בפונטים עבריים שרוב הקליינטים משתמשים (אריאל, דוד, מרים, טיימס ניו רודמן וכו..)

עריכה: אני מאוד מקווה שזה עדיין לא עודכן והם סתם כותבים 100% כי אם ה"תמיכה המלאה בעברית" מסתיימת ב UTF-8 זה לא הולך להשתפר וזה לא יתאים למשתמשים ישראליים...

מקווה מאוד שיעשו מאמץ ויעדכנו גם תמיכה בפונטים נפוצים שמשתמשים בהם ביומיום (לדוגמא ארבעת הפונטים שכתבתי קודם..)

אמממ אני רואה שיש פה קצת בעיה והיא שכאשר שלחתי לעצמי כדי לבדוק מוואלב ומעוד מקום אחר אז לא הייתה בעיה.

אבל מהוטמייל ומיאהו הייתה בעיה. אבל אני מניח שבין ג'ימייל לג'ימייל לא תהיה בעיה.

פורסם

מישהו יכול בבקשה לשלוח גם לי הזמנה?

srudich81@walla.com

תודה רבה מראש!!

:D

שלחתי

פורסם

יש לי עכשיו 6 הזמנות אבל אני מנסה ללחוץ על הכפתור של להזמין והוא פשוט לא עובד לי

פורסם

אמממ יש לך חןסם פופאפ?

פורסם

לא

הוא מראה את זה בתור לינק ומופיעה יד אבל כשאני לוחץ פשוט לא קורה כלום

פורסם

יש לך NIS ?

כי משום מה הרבה אנשים עם נורטון אינטרנט סיקיוריטי אומרים שיש להם בעיה לפתוח את הלינק...

פורסם

יש לי זון אלרם אבל כיביתי אותו וזה עדיין לא עבד

אני ינסה על מחשבים אחרים ויעדכן

פורסם

אמממ נסה לסגןר לגמרי את הדפדפן ולפתוח אותו שוב כי זה קורה לפעמים שלינקים לא עושים כלום.

אז תאתחל דפדפן ותראה.

פורסם

Burton, ישך במקרה את הסרגל כלים של גוגל?

כי הוא חוסם פופאפים, ומונע מהחלון להפתח.

אם כן, אז תנטרל אותו או שתלחץ על CTRL לפני הלחיצה על הלינק.

פורסם

אין לי שום חוסם פופאפים חוץ מזה המובנה במוזילה אבל גם באיכפלורר זה לא נפתח וגם כשביטלתי את הפייוול לא עזר

פורסם

יש לי הזמנות לgmail עוד משהו רוצה ? (לא בשביל עוד חשבון!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים