פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים G.Skill DDR PC3200 DUAL CHANNELתיזמונים 2-3-3-6http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2915&catcode=421אני יכול לקנות אותם באותו מחיר כמו זכרונות פשוטים של ADATAאני לא מתכנן אוברקלוקינג, אז האם עדיף לקחת את הכרונות האלה? הם יביאו ביצועים יותר טובים משל הADATA ללא אוברקלוקינג?ועדו שתי שאלות כלליות...מה אומרים המספרים האלה של ה"תיזמונים"?ומה זה אומר שהזכרונות הם CAS 2?
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים מחבר מישהו...? הקישור שהבאתי הוא לאתר של NOA מחשבים (), פשוט בפורומים מצנזרים את השם של החנות...
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים זיכרונות 2.3.3.6 ב1200 שקל לגיגה זה מעולה (אצל הזיגזגים ככה זה עולה)לך על זה
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר מעולים, ובמחיר שווה לכל נפשלאיזה צרכים אתה מחפש אותם?אני כתבתי שאני לא הולך לעשות איתם אוברקלוקינג אבל אני יכול להשיג אותם בערך באותו מחיר של הADATA אז רציתי לדעת איך הביצועים שלהם בלי אוברקלוקינג.הזכרונות הם CAS 2והתיזמונים הם 2-3-3-6מה בעצם אומרים המספרים של התזמונים ומה זה CAS?
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים אני כתבתי שאני לא הולך לעשות איתם אוברקלוקינג אבל אני יכול להשיג אותם בערך באותו מחיר של הADATA אז רציתי לדעת איך הביצועים שלהם בלי אוברקלוקינג.הזכרונות הם CAS 2והתיזמונים הם 2-3-3-6מה בעצם אומרים המספרים של התזמונים ומה זה CAS?יש בדף הראשי בפורום נושא דביק, עם קישור למידע בנושא (זיכרונות ותיזמונים).מומלץ וכדאי לדעת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.