פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים ברשותי כונן DVD מסוג Benqניסתי לשנות את ה Region דרך ההגדרות בווינדוז אבל אני מקבל הודעת שגיאה:Unable to update region setting. Please make sure the drive contains a region 2 media and you have administration privilegeכמו כן למשתמש שלי יש הרשאת מנהללמישהו יש מושג???? הוספתי תמונה[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר אוקי הורדתי את הFirmwareעדכנתי אותו והצלחתי לשנות את הDVD ל Region 2עדיין משום מה ה DVD לא מזהה לי סרטי DVD וכאשר אני מכניס סרט DVD הוא נותן לי הודעה כאילו אין דיסק ב DVD למשהו יש מושג למה???דרך אגב CD רגילים עובדים מצויין
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים בעזרת איזה תוכנה אתה מנסה לראות את הסרט?תתקין PowerDVD ותראה אם היא מזהה לך את הדיסק
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים אוקי הורדתי את הFirmwareעדכנתי אותו והצלחתי לשנות את הDVD ל Region 2עדיין משום מה ה DVD לא מזהה לי סרטי DVD וכאשר אני מכניס סרט DVD הוא נותן לי הודעה כאילו אין דיסק ב DVD למשהו יש מושג למה???דרך אגב CD רגילים עובדים מצוייןגם לתוכנות לצפיית DVD יש בעיה עם האיזור (ללא קשר לכונן עצמו)תשתמש ב DVDIDLE, או בתוכנה אחר לביטול ה האיזור.
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר התקנתי DVDIDLE ו PowerDVD אבל ה DVD עדיין לא מזהה את הסרטיםנסיתי להריץ את הסרטים האלו גם על פלייסטישן 2 עם צי'פ ורק אחד מהם עובד!משום מה גם הפלייסטישן וגם הדיוידי לא מזהים את הדיסקים - הדיסקים מקורים למשיהו יש רעיון מה אפשר לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.